Голът на сезона взриви "Ла Бомбонера" при завръщането на Тевес

Световен футбол

Голът на сезона взриви "Ла Бомбонера" при завръщането на Тевес

10600
на 19.07.2015
Голът на сезона взриви Ла Бомбонера при завръщането на Тевес

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Аржентинската звезда Карлос Тевес изигра пълни 90 минути при повторния си дебют за любимия му Бока Хуниорс пред препълнените трибуни на "Бонбонера" при успеха с 2:1 над Килмес. Над 50 000 фенове посрещнаха с бурни аплодисменти и песни своя идол, който излезе с № 10 на гърба с фланелката на клуба 10 години по-късно. Още в петата минута Карлитос ги подлуди, след като майсторски спря топката във въздуха и прехвърли връхлитащ срещу него защитник, пише sportal.bg.

препоръчано

Подобно на представянето му, Диего Армандо Марадона отново бе в ложите с транспарант на който пишеше: "Благодаря ти, че се върна и се отказа от парите заради твоята любов, фланелката на Бока, подписано от цялата фамилия Марадона".

Героят на деня за шесткратния носител на Копа Либертадорес днес бе друг - Джонатан Калери, който вкара гола на сезона в Аржентина. 21-годишният нападател донесе победата с гол в 53-ата минута, който ще се помни дълго. Младокът бе изведен при отлична контраатака на Бока, след което останал очи в очи с вратаря на противника се опита да намери чакащия на празна врата Тевес, но защитник изби топката. 

свързани новини

Коженото кълбо се върна малко зад Калери, който без да се замисля пробва изстрел в стил "рабона" с десния крак и след секунда "Бонбонера" се взриви, след като топката прехвърли вратаря и двама защитници и влезе под горната греда. Голът бе негов четвърти в първенството и общо 15-и за Бока от 45 мача.

Зрелищното попадение на Калери изправи на крака и самия Марадона. Дон Диего не скри възхищението си от блестящия гол на младока и реакцията му бе повече от красноречива.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК