Голяма дилема пред Генчев преди дербито с ЦСКА

Футбол

Голяма дилема пред Генчев преди дербито с ЦСКА

8948
преди 4 часа
Голяма дилема пред Генчев преди дербито с ЦСКА
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Треньорът на Левски Станислав Генчев е изправен пред дилема преди вечното дерби. Сблъсъкът с ЦСКА е в събота от 15:45 на националния стадион. Наставникът на "сините" заяви след контролата с Хебър (4:0), че вече има някакъв план за мача с "червените", но през тази седмица ще доизпипа детайлите.

препоръчано

Един от ребусите, който ще трябва да решава 43-годишният специалист е за изпълнителите в средата на терена.

Първият вариант е да включи от първата минута отново Цунами и Карлос Охене, както го направи в последния кръг срещу Ботев Пловдив (0:1), а другият е да заложи на двама по-офанзивни футболисти и тимът му да действа по-атакуващо, пише "Тема спорт".

По-вероятно е Станислав Генчев да прибегне до втория вариант, тъй като в мача с "жълто-черните" ясно се видя, че "сините" изгубиха битката в средата на терена, а канарчетата се бяха подсигурили с опеката на Карлос Охене, който бе нагърбен и с по-офанзивни действия.

Бразилецът пък показа, че е по-полезен, когато е в линията на защитата, отколкото пред нея. Треньорът е категоричен, че до промяна на игровата схема няма да се стигне, тъй като иска съперниците да се съобразяват с тима му, а не обратното.

През седмицата Станислав Генчев ще преценява на кого да се довери измежду Джавад ел Джемили, Марин Петков и Хасими Фадига. Със сигурност треньорът ще заложи и на няколко различни разигравания от досега видените при статичните положения, с които да изненада защитата на ЦСКА.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско
ПИК TV x
ПИК ТV! Бойко с шокиращ разказ: Чух оня негодник как каза по телефона: Искам Борисов с белезници да го изведете (ВИДЕО) ПИК ТV! Бойко с шокиращ разказ: Чух оня негодник как каза по телефона: "Искам Борисов с белезници да го изведете" (ВИДЕО)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК