ГОЛЯМА НОВИНА за стадиона на ЦСКА- всички червени фенове я чакаха...

Футбол

ГОЛЯМА НОВИНА за стадиона на ЦСКА- всички червени фенове я чакаха...

31651
на 16.09.2024
ГОЛЯМА НОВИНА за стадиона на ЦСКА- всички червени фенове я чакаха...
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

След като "Мач Телеграф" публикува интервю със Здравко Желязков от дует "Ритон" и в него той изрази възмущението си, че за строежа на стадион "Българска армия" не се разкрива нищо, а това е най-важно за всеки истински фен на ЦСКА, от клуба са го потърсили и споделили, че след 10 дни багерите влизат на обекта.

препоръчано

"Вече имам информация! До вчера ме притесняваше това, че за стадиона не се говори нищо. Много съм щастлив, защото от ЦСКА ми споделиха, че след 10 дни багерите влизат, след като са прочели във вестника опасенията ми около стадиона.

Започва строежът на "Българска армия"! Това е най-важното за всеки истински фен на отбора. Ще имаме нашия нов дом! Явно ЦСКА успя да победи всички недоброжелатели, които се опитваха години наред да унищожат клуба, но това няма да стане!", добави ритонецът.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 93
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК