Голяма руска звезда пребори коронавируса

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Голяма руска звезда пребори коронавируса

11684
на 10.04.2020
Голяма руска звезда пребори коронавируса
Автор:   ПИК

Любимецът на Русия Стас Михайлов се излекува от коронавирус. 50-годишният певец, композитор и заслужил артист на руската федерация, се бори две седмици със заболяването.

препоръчано

Предо това здравословното му състояние се влошило, но Михайлов предпочел да се лекува сам. Докато не развил двустранна пневмония.

"Във война сме. Война между този невидим вирус и човечеството. Благодарение на нашия президент, правителтвото, всички вас, имаме шансове да го победим. За хората, които смятат, че всичко това с този вирус е глупост, казва ви го човек, който мина през него - не бъдете безотговорни, пазете хората до себе си", заяви певецът.

Михайлов добави, че последният му тест е показал 3 ивици. Това означава, чо е бил заразен, преодолял е болестта и в тялото му са се появили анти тема. 

Сподели:
Бомба x
ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това