Голямо име в руския футбол посети Лудогорец в Австрия

Футбол

Голямо име в руския футбол посети Лудогорец в Австрия

29630
на 20.06.2024
Голямо име в руския футбол посети Лудогорец в Австрия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Важен гост посети отбора на Лудогорец по време на контролата срещу Приморие, спечелена от разградчани с 5:0

препоръчано

"Големият приятел на Лудогорец Станислав Черчесов, който в момента е селекционер на Казахстан, дойде при отбора и изгледа на живо контролата с Приморие в сряда. Преди мача бившият вратар и селекционер на Русия поздрави отбора и му пожела успех в Шампионската лига", споделиха от щаба на "орлите".

Станислав Черчесов е бивш руски футболист - вратар и футболен треньор. Той е и най-възрастният футболист, играл някога за националния тим на Русия – на 36 години и 174 дни, когато пази срещу отбора на Израел. Като футболист е играл за отбори като Спартак Москва, Локомотив Москва и Динамо Дрезден. Руснакът е ставал шампион на Полша, като треньор на Легия Вършава през сезон 2015/2016. Също така е ръководил Спартак Москва, Динамо Москва, Терек Грозни и други.

За шампионите предстоят още няколко контроли, а защитата на титлата в Efbet лига стартират с мач срещу ЦСКА.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 16
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК