Голям пожар в Истанбул, има евакуирани и обгазен

Европа

Голям пожар в Истанбул, има евакуирани и обгазен

11847
преди 15 часа
Голям пожар в Истанбул, има евакуирани и обгазен
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Десет души, сред които пет деца, са били евакуирани при пожар в жилищна сграда в квартал Султанбейли в Истанбул. Един човек, който е бил силно обгазен, е приет в болница, предаде турската телевизия CNN Turk.

препоръчано

Пожарът е избухнал снощи в закрит паркинг в пететажната сграда по време на ремонт на мотоциклет.

Мотоциклетът се е запалил внезапно. За кратко димът, обгърнал паркинга, се е разпространил към вентилационните шахти и стълбището.

В района са изпратени голям брой екипи на пожарната, полицията и линейки. Десет души, включително пет деца, са били блокирани на горните етажи на сградата. Те са били евакуирани от пожарните екипи, състоянието им е сравнително добро.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК