Голям пожар в промишлената зона на Карнобат

Инциденти

Голям пожар в промишлената зона на Карнобат

7473
преди 5 часа
Голям пожар в промишлената зона на Карнобат
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Пожар в производственото хале на частна фирма за търговия с ядки, разположено в северната промишлена зона на Карнобат. Сигналът е получен рано тази сутрин.

препоръчано

Към мястото на инцидента се отправили противопожарен и полицейски екипи, които констатирали, че огънят се разраства и обхваща голяма сградна площ. Изпратени са допълнителни екипи огнеборци от Айтос и Бургас, като към момента халето с обща площ 1500 кв.м. се гаси от пет противопожарни автомобила с близо 15 огнеборци. На място в Карнобат е и директорът на РДПБЗН-Бургас старши комисар Николай Николаев, който ръководи гасителните действия.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК