Голям проблем за Левски преди дербито с ЦСКА

Футбол

Голям проблем за Левски преди дербито с ЦСКА

5480
преди 5 часа
Голям проблем за Левски преди дербито с ЦСКА
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Треньорът на Левски - Станислав Генчев, няма да може да разчита на централния защитник Келиан ван дер Каап за дербито с ЦСКА. Нидерландският защитник е с контузия, от която не успя да се възстанови.

препоръчано

В разширения състав на "сините" попадна Кристиян Макун. Венецуелският национал беше под въпрос за мача, но по всичко изглежда, че ще може да вземе участие в срещата. 

Левски се изправя срещу ЦСКА днес от 15:45 часа на "Васил Левски". 

Ето и цялата група на “сините“: Матей Маркович, Иван Андонов, Патрик-Габриел Галчев, Алдаир, Кристиан Димитров, Кристиан Макун, Майкон, Вендерсон Цунами, Асен Митков, Клемент Икенна, Карлос Охене, Патрик Мислович, Асими Фадига, Джавад Ел Джемили, Фабио Лима, Марин Петков, Евертон Бала, Александър Колев, Мустафа Сангаре, Преслав Бачев.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК