ГОЛЯМ СМЯХ: Денков и Кирчо строиха активисти пред камера да агитират за "Промяната" и настана АДСКА КАКОФОНИЯ (ВИДЕО)

Епицентър

ГОЛЯМ СМЯХ: Денков и Кирчо строиха активисти пред камера да агитират за "Промяната" и настана АДСКА КАКОФОНИЯ (ВИДЕО)

145599
преди 4 часа
ГОЛЯМ СМЯХ: Денков и Кирчо строиха активисти пред камера да агитират за Промяната и настана АДСКА КАКОФОНИЯ (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Хлапетата от детската градина биха се организирали по-осторожно, отколкото Кирил Петков, Николай Денков и група техни активисти.

препоръчано

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" за пореден път развесели социалната мрежа с последното видео, което сподели в страницата си.

Клипчето е от Истанбул, където Кирчо и компания изкараха няколко дни да търсят подкрепа след българските изселници за изборите на 27 октомври.

Водачите на ПП строиха групата пред камера, за да изрецитира името на партията им и номера на бюлетината, с която очакват поне 100 хиляди души да гласуват отново за тях, след като през юни загубиха 300 хил. гласа. 

За да въведе ред доскорошният премиер Николай Денков се опита да влезе в ролята на диригент, но и в това не постигна успех. Получи се невероятен асинхрон, заради който вождовете на "Промяната" си навлекоха нова порция подигравки по свой адрес.

"20 души не могат да организират, тръгнали държавата си оправят" подиграват се на Денковците в социалната мрежа. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Прокуратурата ще иска постоянно задържане за Ибрямов! Аверът на Доган разказал пред свидетел, че му трябват милиони за купуване на гласове (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Прокуратурата ще иска постоянно задържане за Ибрямов! Аверът на Доган разказал пред свидетел, че му трябват милиони за купуване на гласове (ВИДЕО)
ново
Днес: 118
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК