ГОЛЯМ СМЯХ! Ники трябва да пътува се изцепи: Имаме готов премиер

Акценти

ГОЛЯМ СМЯХ! Ники трябва да пътува се изцепи: Имаме готов премиер

205389
преди 8 часа
ГОЛЯМ СМЯХ! Ники трябва да пътува се изцепи: Имаме готов премиер
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Второ или трето място отреждат социологическите проучвания на ППДБ, но хората на Киро и Асен от "Промяната“ се държат като победители. Нещо повече - въобразили са си, че те ще задават дневния ред в политиката и управлението.

препоръчано

Нагледно това го демонстрира Николай Денков, по-познат в обществото като Ники трябва да пътува. От екрана на БНТ той се изцепи, че от ППДБ вече имали готов кандидат за... премиер.

Денков смутолеви, че това можело да се случи само ако те получат мандат за съставяне на правителство. Естествено, удобно пропусна да уточни как ще бъде показан този техен човек, ако на вота на 27 октомври, финишират на третото място.

"Готови сме да чуем всякакви имена за премиер, стига да говорим за отговорни хора. Който гласува за правителство, той носи политическа отговорност - казваме, че министър-председателят трябва да не бъде обвързан с дадена политическа формация", заяви пискливо самоназначилият се академик неуспешен ротационен премиер.

"ППДБ имат конкретно предложение за премиер, но името му ще стане ясно едва когато започнат преговори по програмата. Имаме конкретни хора, които имат авторитет, които не биха си хвърлили името на боклука“, обясни още Денков, повтаряйки новата опорка на "Промяната“, измислена вероятно от Лена Бориславова и Найо Тицин.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК