ГОЛЯМ СРАМ: Тази жена наруга Кирил Петков пред целия парламент (ВИДЕО)

Акценти

ГОЛЯМ СРАМ: Тази жена наруга Кирил Петков пред целия парламент (ВИДЕО)

253952
на 15.11.2023
ГОЛЯМ СРАМ: Тази жена наруга Кирил Петков пред целия парламент (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Депутатка от ГЕРБ Росица Кирова "сви сармите" на бившия премиер Кирил Петков, като го направи за смях пред цялата парламентарна зала, видя ПИК.

препоръчано

По-рано днес народните представители дебатираха вота на недоверие към кабинета "Денков", който бе внесен преди седмица от БСП, "Възраждане" и "Има такъв народ" - втори в рамките само на месец и половина.

В зала бяха повикани министър-председателя Денков, членовете на Министерски съвет, както и Мария Габриел.

Докато от парламентарната трибуна Николай Дренчев, депутат от една от партиите-вносители държеше реч, че правителството не се справя в сектор "Отбрана" и кабинетът трябва да бъде свален, Кирил Петков го удари на сладък моабет с Денков и министъра на отбраната Тодор Тагарев.

Заформи се продължителна дискусия, а участниците в нея видимо нито се интересуваха от случващото се в залата, нито пък проявяваха уважение към изказващия се на трибуната народен представител. 

Росица Кирова, която в отсъствието на титуляра Росен Желязков, води днешното заседание, изчака Дренчев да свърши с изказването си и направи забележка на Петков. "Моля, колеги, които искат да водят дискусии, да го правят извън залата! Нека проявим уважение", опита се да бъде любезна Кирова.

Но след като думите й преминаха покрай ушите на Кирчо, се наложи депутатката от ГЕРБ да бъде още по-настоятелна: "Това се отнася за всички, господин Петков". Чак тогава посраменият бивш премиер се върна на депутатското си място.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите
ПИК TV x
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО) Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО)
ново
Днес: 11
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК