Гонзо се срещна с Джани Инфантино в Париж

Футбол

Гонзо се срещна с Джани Инфантино в Париж

9666
на 01.08.2024
Гонзо се срещна с Джани Инфантино в Париж
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес в офиса на ФИФА в Париж се проведе среща между президента на БФС Георги Иванов и президента на Световната футболна централа Джани Инфантино. На събитието присъства и началникът на отдел "Стратегическо развитие" към Българския футболен съюз Андрей Петров.

препоръчано

Бе обсъдена възможността България отново да участва на значимите международни първенства. Именно FIFA Series от по-рано тази година е била от помощ в това отношение, тъй като предложи тренинг на националните  отбори, участвайки в състезателни игри срещу отбори от различни конфедерации.

Също така се разиска и необходимостта да се осигурят висококачествени съоръжения за всички и как програмата на FIFA Forward може да играе важна роля в тази насока. Развитието на женския футбол бе част от темите на разговора.

свързани новини

Президентът на ФИФА използва възможността да поздрави лично Георги Иванов за избирането му за президент на БФС. След като поблагодари за посещението, Джани Инфантино увери Иванов, че има подкрепата на Световната централа за развитието на футбола в страната ни.
 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 60
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК