ГОРЕЩА НОВИНА! Няма следа от шофьора на автобуса, катастрофирал на "Тракия"! "Юнион Ивкони" мълчи

НАЙ-ВАЖНОТО

ГОРЕЩА НОВИНА! Няма следа от шофьора на автобуса, катастрофирал на "Тракия"! "Юнион Ивкони" мълчи

70325
на 02.11.2017
ГОРЕЩА НОВИНА! Няма следа от шофьора на автобуса, катастрофирал на Тракия! Юнион Ивкони мълчи
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Все още няма следа от шофьора, който катастрофира на автомагистрала "Тракия".  "Графиците са направени така, че да няма претоварване на водачите. Аз не съм се чувал с шофьора", каза в ефира на Би Ти Ви Георги Атанасов, управител на "Юнион Ивкони".

препоръчано

"4 млн. души превозваме годишно. Ние сме спазили законовото изискване, всички документи са изрядни", уточни Георги Атанасов. Той обаче отказа да съобщи какви са резултатите от проверката на изправността на автобуса, измъквайки се, че ще даде данни по време на планирана пресконференция по-късно днес.

В телевизионен ефир беше направена демонстрация през каква процедура минават шофьорите преди да тръгнат на път, нещо което никой пасажер не е виждал - мерене на кръвно, за да се избегне риска от припадък на водача, и проверка с дрегер. Автобусът пък минава пълна техническа проверка. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК