ГОРЕЩА СВОДКА: Русия превзе стратегическо село в Харковска област

Европа

ГОРЕЩА СВОДКА: Русия превзе стратегическо село в Харковска област

17614
на 19.02.2023
ГОРЕЩА СВОДКА: Русия превзе стратегическо село в Харковска област

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Части на Западна група руски войски са завзели напълно село Гряниковка в Харковска област. Това каза пред журналисти в събота официалният представител на Министерството на отбраната на Руската федерация генерал-лейтенант Игор Конашенков, цитиран от ТАСС.

препоръчано

Ръководителят на Донецката народна република (ДНР) Денис Пушилин заяви, че руските сили са подобрили позициите си в района на град Бахмут.

"Продължава освобождаването на Артьомовск (съветското име на Бахмут)". Освободено е селището Парасковиевка, което също ни позволява да се доближим до блокиране на оставащия път към Часов Яр, който всъщност е единственият от петте пътя, който сега е маршрут за снабдяване на врага", каза той пред репортери в събота. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 71
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК