ГОРЕЩА ТЕМА! Актьор сменя Антон Тодоров в парламента?

Политика

ГОРЕЩА ТЕМА! Актьор сменя Антон Тодоров в парламента?

17772
на 09.10.2017
ГОРЕЩА ТЕМА! Актьор сменя Антон Тодоров в парламента?
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Актьорът Евгени Будинов е най-вероятният наследник на Антон Тодоров в парламента, ако оставката на народния представител от ГЕРБ бъде приета.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Днес Тодоров обяви, че напуска Народното събрание след поредицата от скандали, в които името му бе замесено. Той бе избран за депутат от листата на ГЕРБ в столичния 25 МИР. След него в списъка е Румяна Бъчварова, която обаче е малко вероятно да напусне позицията си за шеф на политическия кабинет на министър-председателя.

Будинов е под номер 9 в листата. Актьорът в момента е на турне в Северна Америка.

Будинов е роден през 1981 г. Завършил е НАТФИЗ в класа на Стефан Данаилов. Играе в киното и театъра. Част е от трупата на "Малък театър зад канала". Участва в телевизионния сериал "Етажна собственост".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
Васил Тончев с ТОП прогноза пред ПИК TV: Борисов бие на вота - вариантите за мнозинство са два и той вече ги е набелязал. Но вървим към нова спирала от избори (ВИДЕО) Васил Тончев с ТОП прогноза пред ПИК TV: Борисов бие на вота - вариантите за мнозинство са два и той вече ги е набелязал. Но вървим към нова спирала от избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 87
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК