Вход
София
Времето в София 15 o C

ГОРЕЩА ТЕМА: Владислав Горанов изплю камъчето за апартамента на кръстника - приел да живее в него, защото бил изплашен

ГОРЕЩА ТЕМА: Владислав Горанов изплю камъчето за апартамента на кръстника - приел да живее в него, защото бил изплашен

на 03.12.2018
81936
44
ГОРЕЩА ТЕМА: Владислав Горанов изплю камъчето за апартамента на кръстника - приел да живее в него, защото бил изплашен
Автор: ПИК
03.12.2018
44
81936

Жилището не е мое. През 2012 г. едно земетресение разтърси Перник, тогава с моето семейство живеехме на висок етаж в центъра на София. Стресът и уплахата на моите деца тогава ни накара да приемем предложението на г-н Сариев. Всички сметки си ги плащах аз. Етажът беше десети от общо 16, усети се много лошо. Това каза по Нова телевизия Власислав Горанов по темата за апартамента на кръстника му Иван Сариев, в който живее безплатно финансовият министър. 

"Разликата е, че при г-н Цветанов има собственост, а при мен има собственост. Специална комисия се създаде дали това е проблем. Моята преценка е, че това не е проблем", допълни по темата той.

"Не съм мислил в тази посока", отговори Горанов дали в момента строи свой дом.

"За няколко месеца след конкурс младши експерт Христо Сариев работи, той напусна през 2015 г. Ако е направил някаква грешка в макроикономическата рамка, тогава мога да му се сърдя", коментира министърът и темата, че синът на кръстника му е бил на работа във финансовото министерство.

"Отношенията ни с г-н Сариев са доста отпреди да съм някакъв в тази държава. По какъв начин съм попаднал в конфликт на интереси? Финансовият министър е един от най-важните в държавата и за да не съм в хипотезата за конфликт на интереси, трябва да се изолирам и да живея като отшелник ли?", продължи Горанов.

"Имах няколко посещения във ВКП, повече от едно. Прокуратурата е възложила на КПКОНПИ да извърши проверка. Вероятно все нещо съм настъпил, не твърдя като Лютви Местан, че съм настъпил руска мина", завърши темата с битовите си неволи Владислав Горанов.

"Разходът според анализите на НАП, на една бензиностанция ще трябва да се дадат допълнително около 200 лв., за да се даде тази разбивка в касовите бележки", коментира и болната тема с горивата той.

"Гражданската отговорност е бизнес процес, държавата го е рагламентирала като задължителен. Цената зависи от това колко са изплатените щети. Темата беше повдигната заради едно решение на ВКС за обезщетенията на при по-широк кръг хора. Регламентацията, която направихме, ще ограничи поскъпването. Левицата използва всеки повод, за да създава напрежение. Сякаш това, че Борисов им даде два пъти властта и те смятат, че той винаги е длъжен да го прави", заяви Горанов за цената на задължителната застраховка "Гражданска отговорност".

"Бюджетът е това, което произвежда българското общество. Това, че има повече средства в средното образование е добра новина, в здравеопазването заложихме новости при разпределянето на средствата. Ако говорим за казуса с тези 71 млн. лв., бяхме в ситуация, че нямахме информация в какъв вид ще излезе законът за хората с увреждания. Запазихме средствата в централния бюджет и в момента, в който имахме вече яснота, в пленарна зала ги пренасочихме", заяви за бюджета за следващата година финансовият министър.

"Тя избра да отиде по влаковете и гарите. Не мисля, че това е голяма тема", отговори Горанов на въпрос за отнетата кола на НСО от Мая Манолова.

Сподели:
Напиши коментар »
(44)
1
Вярно е, че тук влизат потребители от по изостаналата част от населението. Те са предимно привържениците на доцент, д-р, инж. Борисов. Но останалата част са нормални хора, четат всички други медии и едва тогава влизат тук по голяма нужда. Ясни са хватките на третата свиня, ясно е решението на Комисията "Антимафия". Ясен и Горанов. Той е ковчежникът на кочината на трите свине и няма как да влачи тежки пранги поне до м. май 2019 г.
2
по-нагъл. И нечистоплътне. Задена иЦветанов. и Местан. А ако е истина за строителството на къща, а той отрича, става още по-зле за него
3
ЕЛЕНА ОГРАДАТА - 250 КВ.М. ЖАБЛЯНОВ - КЪЩА 280 КВ.М И ДВОР 500 КВ.М КОРНЕЛИЯ ИМПЕКСОВА - 3 АПАРТАМЕНТА ПО 150 КВ.М КИРЕ КОНТРАБАНДАТА - 2 ХОТЕЛА ,НЯКОЛКО ВЕИ И Т.Н.. ГЕРГОВ ........................... И ЦЯЛАТА ШАЙКА ОТ БСП НА "ПОЗАСРАНО 20"
4
Мазна мутра....
5
Този страхлив като вожда си. Почна се лъскането на една малка тиква.
6
ПОСЛУШКОВЦИТЕ НА ДР. ПУТЕВ - НИКОЙ НЯМА ДА СЕ ХВАНЕ НА ФАЛШИВИТЕ ВИ ПРОСТОТИИ ЗА ГРЪЦКИ ОСТРОВИ , КЪЩИ В БАРСЕЛОНА И Т.Н.ПО-ДОБРЕ ПИТАЙТЕ ИМПЕКСОВА И ЕЛЕНА - ОГРАДАТА ЗА ОФШОРКИТЕ ИМ.
7
ще имаме или нов министър или ново правителство. Според социолозите и двете.
8
Класика в Жанра ДОНОСНИК ! Бащата Христо Сариев К-УРВА от ДС, Синът Иван Сариев П-АЧАВРА от ДАНС ! Кръстника на Владислав Горанов МАСОНА Иван Сариев бил Преподавател в Библиотекарско-Сарайския Университет-УниБИТ, По Известен Като Академията на ДАНС ! Милиционерското К-ОПЕЛЕ от ГЕРБ Владислав Горанов Живее в Апартамента на МАСОНА Иван Сариев Син на Шефа на Седми Отдел на Държавна Сигурност Христо Стефанов Сариев !КАЗАХ ли ви че не е Важно да У-БИЕШ К-опеле от МВР или К-УРВА от ДС а КОТИЛОТО ! Народната МИЛИЦИЯ я Преименуваха на Национална ПОЛИЦИЯ,а К-УРВИТЕ и П-ЕДЕРАСТИТЕ Останаха Същите ! МЪРША,ИЗРОД,ИЗМЕТ,УТАЙКА,БОКЛУК,ГАД,СУРОГАТ,ДЕГЕНЕРАТ,ПОДЧОВЕК,С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР,С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР.КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/police.html
9
оставката. Горанов да не ни разправя приказки от 1001 нощ ,а да се маха!
10
е МЕГА НАГЛЕЦ! Във всяка европейска страна тоя екземпляр отдавна щеше да бъде изритан.
11
отговор на коментар
до 1: Ехаааа -"Но останалата част са нормални хора" - да разбирам привърженици на Нинова Добрев Йончева или пък на Доган,Пеевски,Цонев,Христо Иванов,Радан Кънев.Лелееее - самата интелигенция четящи други сайтове.А дали сме кочина? може би - с такива хора като вас - мрънкачи,чакащи с решение на МС да им се оправи живота или стандарта.
12
Изключително нагъл , гаврещ се с гражданите хрантутник ! Безнаказаност и натрупаните пари му дават самочувствие на недосегаем и явно безродника е решил , че така ще я кара !
13
Червените свине не виждат,че министърът НЯМА свое собствено жилище,а живее в такова,на приятел и то без приятелят и кръстник да има полза от това.Колко червени свине,след като се били министри,не са имали свое совбствено жилище,някои по много жилища,къщи и вили?Няма такива,свинете са от БКПБСП
14
И аз преживях земетресението, и кръстник си имам, но не ми е дал апартамент за 360 хиляди да си живея в него и то така че въобще да не мисля за собствено жилище. Плоските номера на простите хора са очевидни. Кръговете покрай ДС, от където произхожда кръстника си плащат за услугите на този цирей. Не мисли за собствено жилище, защото жилището, в което живее е само по документи на кръсника, а вилата му на Ярема е само по документи на жената на кръстника. Това е защото дори министерската заплата не стига за такъв разкош, сигурност има корупция като специалния закон за 80 милиона в полза на строителя на комплекса, който за малко не мина благодарение на Симеонов. Това е най-очевидното, колко ли още покрити неща има. Обществените поръчки в които е участвал сина на кръстника. Поръчки за огромни пари в ИТ, където се е изявявал кръстника. Нетаняху го разследват за подобни неща, ама в Израел има полиция.
15
Ванка , добро утро. Виж какво, не ме карай рано сутринта да споменавам майка ти, жена ти и дъщеря ти с добро. Не може тези които подкрепят Тиквата да са по умни от него , тъй като той на два пъти публично е признавал , че е простак. Това имах предвид в коментара си (№ 1). За какъв докро на пожарникарските науки може да става дума след като той е изрекъл "Аз вечерАх със царо и му казАх да оди да се опрай с ония ора, че са решили да му земат имотите." Ванка, бива да четеш повече. А сега иди и ощипи жена си, кажи и , че го правиш заради мен.
16
е христоматиен пример за т.н. КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ, който трябва да бъде изучаван в юридическия факултет. Подобни явления в българската политическа действителност са Кум Гейт, Суджук Гейт, Мишо Бирата Гейт, Цвъки Гейт /6-те апартамента/ и т.н.
18
Никакво камъче не е изплюл , а направо се изхрачи върху българските граждани !
19
Когато човек си върши работата и то добре - му се отнема колата. Когато си клакьор на безобразията на властта - тогава ти дават "мерцедес" с шофьор. Така е при управлението на .Б.Б,, Ц.Ц.и компания.....В България не се прощава на умни, интелигентни и работещи хора, Така ще бъде докато не си отидат пожарникари, физкултурници и малограмотни хора в Парламента , в правителството и в държавните институции. ГЕРБ е клонинг на БСП, Народът иска демократични управници и тях не открива в парламентарните хрантутеници!
20
Ами то ГОРКОТО е невинно, бе, хора. То просто се уплашило. Пък тези дето порои ги наводниха и съсипаха покъщнината им, пък тези дето всеки ден живота им протича екстремно в борба за жизненото им оцеляване от недоимък и гавра от страна на бюрокрация и институции - тях ВЪЛЦИ ГИ ЯЛИ!!!! ВЪЛЦИ И ЧАКАЛИ!!!!! ЕЛИТЪТ САКА ЛУКС И КОМФОРТ.КАК Я МИСЛИТЕ ВИЕ!!???
21
отговор на коментар
15:Нямах намерение да отговарям но като стана дума - няма да правя анализ на всички премиери но по повод "пожарникарските науки"да те светна ако не знаеш за един премиер който си направи трудова книжка когато положи клетва като премиер - та за него :Сергей Станишев завършва с отличие Историческия факултет на Московския държавен университет с дипломна работа: "Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия"Не видях тогава да реагирате така остро-не съм политически обвързан но смея да твърдя че правя разлика между"изтънчен мамин синковец номенклатурчик" и човек борил се в живота без протекции - бил ли е мутра - бил ли е преподавател бил ли е пожарникар бил ли е главен секретар - всичко това е биография на работещ човек - независимо от исказа - не приемам дифиниция че някой префърцунен лигльо е нещото за ужажение.Мога и повече да ти пиша но сигурно си работещ човек за разлика от мен пенсионер на 70.Успешен ден!
22
Ами и аз живеех на 10 ет. през въпросното земетресение и то панел-защо на мен никой не ми предложи да се местя. Наложи се да си купя с ПАРИ. Интересно нещо!
23
Тук има отклонение от данъчно облагане,нека министърът наглец види указанията на НАП за третиране на данъчното облагане на доходите от наем,кръстникът му не е РОДСТВЕНИК,щом един едноличен търговец трябва да плаща данък наем на магазин който е семейна собственост на него и жена му като физическо лице нека нормата важи за всички ,както НАП я прилага спрямо простосмъртните граждани,а обяснението му е смехотворно,поведението му също!
24
Гледах го само 5-6сек. , и превключих канaла... НAГЛEЦ УPОДЛИВ :C
25
Какви страхливци ни управляват - един го е страх от народното недоволство, друг го е страх от земетресение, трети и четвърти ги е страх от цигатската престъпност. По закон тези трябва да ни водят при бетствия и друти катаклизми. Тежко ни с такива водачи.
26
Каквото и да пишете за Горанов, той е един от добрите финансови министри управлявали България. След преживяна купонна система, заплати от 5 долара, пенсии от 3 долара (при финансов министър Румен Гечев ) и ядене на постна пица ( при финансов министър Симеон Денков) разликата е огромна. Да не бъдем толкова късопаметни, че има и по-зло. Що се отнася до облагите на управляващи, в България винаги ги е имало и ще ги има, при която и партия да ни управлява. Това е манталитет на българина да използва служебно положение,независимо къде е в държавната администрация, за да подобри своя живот и този на семейството и това едва ли някога ще бъде изкоренено.
27
Мислех си, че не е вярно, но след като прочетох обясненията на министъра, излезе истина, че принципа за подбор на кадри на ГЕРБ е - "Аз съм прост и вие сте прости".
28
това не е манталитет на българина - това е твоят манталитет-да се примиряваш. Да те питам - сега пицата блажна ли е? Живееш ли добре? ходиш ли на театър, на опера, можеш ли да си позволиш нещо по-така или едва връзваш като повечето от нас двата края? Какъв е твоят критерий за да добър жизнен стандарт? .. Егати мухльото!!! Да не станело по-зле...Ще стане, ако си наведеш главата и го позволиш, разбра ли ме?!
29
ПО МЕСТА В СТРАНАТА ЧЕРВЕНИ ЧЕНГЕТА ВОДЯТ ДОНОСТНИ ТЕФТЕРИ И СЛЕДЯТ НИЩО НЕПОДОЗИРАЩИ РАБОТЕЩИ ХОРА...СЛЕДЯТ КАКВО ПАЗАРУВАМЕ В МАГАЗИНА, С КОЙ ГОВОРИМ С КОЙ СИ ГОСТУВАМЕ С КОЙ ХОДИМ НА ТУРИЗЪМ ...КЪДЕ ОТИВАМЕ ПРЕЗ УККЕНДА...И ПОСЛЕ ИЗФАБРИКУВАТ ДОНОСИ ТОЧНО КАКТО СТАНА С ГОРАНОВ...ТОВА БЪРКАТЕ В ЛИЧНИЯ ЖИВОТ СТАВА КЛЮКАРНИЦА НА ХОРА КОИТО ПО ЦЯЛ ДЕН СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ИМ МИНЕ ДЕНЯТ...ОПАСНО Е ТОВА КОЕТО ПРАВЯТ ЗАЩОТО РАЗНИ СЛУХОВЕ ОТ ТЕЗИ КЛЮКАРИ СТИГАТ ДО УШИТЕ НА НЕДОБРОСЪВЕСТНИ ГРАЖДАНИ ИЛИ БАНДИТИ ИМАШЕ СЛУЧАИ КЪДЕТО ПРЕД БЛОК ВЪВ ЛЮЛИН БАБИТЕ И ПЕНСИОНЕРИТЕ ОБСЪЖДАХА КОЙ БИЛ НОЩНА СМЯНА И КОЙ ГО НЯМАЛО ВЪОБЩЕ ВЪВ БЛОКА И ДАЛИ БИЛ В ЧУЖБИНА...ИИИ ТОВА СТИГНАЛО ДА УШИТЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИ И ВЕЧЕРТА БАНДА ОТ ЛЮЛИН И ОВЧА КУПЕЛ ОБИРА ТОЧНО АПАРТАМЕНТИ КЪДЕТО В МОМЕНТА НЯМА ХОРА...НЯКОЙ БИЛИ НОЩНА СМЯНА А ДРУГИ БИЛИ В ЧУЖБИНА...ЕТО КАК КЛЮКИТЕ СТИГАТ ДО ПРЕСТЪПНИЦИ ....ЗАЩОТО ТЕЗИ КЛЮКАРИ СЕ БЪРКАТ В ЛИЧНИЯ ЖИВОТ НА НАС НОРМАЛНИТЕ ХОРА...
30
Червените МИЛИОНЕРИ= дошли от СЕЛУ = имат ХОТЕЛИ с по 10-15 Апартамента на етаж ,,, СОБСТВЕНОСТ ?????? А на Горанов му дъвчат оная работа дето нее и негв :((((( :))))))))yvwy
31
България е малка държава ...всеки със почти всеки се познава в по малките градове ..а и даже така и някъде по кварталите в София...клюки се говорят всеки ден ..на запад такова нещо НЯМА...защото хората там имат култура на общуване ...те не си говорят за разни неща от личния живот на някой ...даже не се интересуват кой какво работи..а ние се дебнем от сутрин до вечер кой коде ходил и къде бил и кво работел...ааааа такива зли хора като някой от нас предимно от червения електорат НЯМА НИКЪДЕ В ЕВРОПА...това е проблемът на нас - ПУСТИЯ МУ МАНТАЛИТЕТ ДА СЕ РОВИШ В ЛИЧНИЯ ЖИВОТ И В БАНЯТА НА КОМШИЯТА...ТО БИВА БИВА ПРОСТОТИЯ ...АМА..КАТО НАШАТА МАЙ НЯМА..
32
отговор на коментар
абсолютно си прав само дето аз чух ,че Цветанов ги бил организирал тия работи???,но тази атмосфера на селски кондушмак и това подглеждане и следене с клюкарене са типични за тази държава
33
До 1. Вие дрОгарю, като какъв се изявявате тук? Като част от изостаналата част или като преподавател от АОНСУ, опитващ се да вдигне нивото на изостаналите? Или като надничар на Путев? Що не списвате във вашите сайтове за "напреднали" от приватизация и кредитни милионери? Що търсиш при нас?
34
Какъв е европейският стандарт за казуса с безплатния апартамент (+ вила на Ярема) от Кръстника - това е безусловно ясно. През 2012 г. федералният президент на Германия Кристиан Вулф беше принуден да подаде оставка, защото взел (още преди да стане президент) нисколихвен заем от семеен приятел - банкер.
35
Би било честно да се фокусира вниманието върху министъра на финансите , ако се мери с един аршин всеки народен представител. Задайте въпрос и изкарайте информация за всички народни представители, и от ДПС и от БСП и от Патриотите , а не само да се мърсят гербаджийте. Каква е целта : да се "стреля" по добрите министри и служители, за да се компромитират. Сега в друг сайт се напада Нанков , заради ТОЛ системата- там като напишеш истината , случайно- те трият. Това значи , че са прозрачни.ДСБ- ДС сайт
36
Ако кръстникът е купил апартамента от 180 кв.м в луксозния затворен комплекс ЕСТЕ през май 2011 г. с инвестиционна цел, както твърди безвъзмездният ползвател Владислав Горанов, не е ли абсурдно Иван Сариев да не търси купувач или наемател 7 години и половина?! Излиза, че инвестицията е финансовият министър! … На 22 май 2012 г. Владислав Горанов ( тогава заместник-министър на финансите) много се бил уплашил от пернишкото земетресение(?!); напуснал своя апартамент; настанил се в апартамента на кръстника си масон Иван Сариев в луксозния комплекс ESTE и не си тръгнал оттам 6 години. Според декларацията на Горанов той има 2 апартамента в София. По думите на финансовия министър пред Нова телевизия, кръстникът Сариев бил купил апартамента от 180 кв.м.в ЕСТЕ ( през май 2011 г.) с инвестиционна цел! Е, да, добра инвестиция е направил, навярно… …А десетки хиляди други българи след земетресения години наред живеят по фургони и в полуразрушени къщи, защото държавата и общините нехаят. В Перник социално слабите, пострадали при земетресението, получават еднократни помощи в размер от 325 лева! 32 години след голямото земетресение в Стражица още не са заличени следите от разрухата. Соня Колтуклиева
37
отговор на коментар
Ако кръстникът е купил апартамента от 180 кв.м в луксозния затворен комплекс ЕСТЕ през май 2011 г. с инвестиционна цел, както твърди безвъзмездният ползвател Владислав Горанов, не е ли абсурдно Иван Сариев да не търси купувач или наемател 7 години и половина?! Излиза, че инвестицията е финансовият министър! … На 22 май 2012 г. Владислав Горанов ( тогава заместник-министър на финансите) много се бил уплашил от пернишкото земетресение(?!); напуснал своя апартамент; настанил се в апартамента на кръстника си масон Иван Сариев в луксозния комплекс ESTE и не си тръгнал оттам 6 години. Според декларацията на Горанов той има 2 апартамента в София. По думите на финансовия министър пред Нова телевизия, кръстникът Сариев бил купил апартамента от 180 кв.м.в ЕСТЕ ( през май 2011 г.) с инвестиционна цел! Е, да, добра инвестиция е направил, навярно… …А десетки хиляди други българи след земетресения години наред живеят по фургони и в полуразрушени къщи, защото държавата и общините нехаят. В Перник социално слабите, пострадали при земетресението, получават еднократни помощи в размер от 325 лева! 32 години след голямото земетресение в Стражица още не са заличени следите от разрухата. Соня Колтуклиева
38
Защо всички замълчаха за приватизаторката , за омбудсмана- костинбродска - за нейните имоти, за Кирчо Добев, за Жаблянов, за Иво 80% дебили, за банев, за кмета на Карнобат, за Арабаджиеви , за инкасатора , за олигарсите спонсори на Радев Решетников, за Лукойл и Митко на нинова, за Станишев и брат му с хотелите, за Стойнев , За фирмаджиите на ВЕИ централите, за Доган и фирмите обръчи и порциите Защо? Горанов като министър не може да има никаква собственост, така ли? ГЕРБ не може да има нито роднини, нито приятели , така ли ?За радиомълчанието за грипените, за провокаторите по улиците, за морала на президентското семейство ? защо? защо
39
belene ste opravi balgaria.
40
na vsjaka zena trjabva da ima naroden sad i negodnizite za hala na balgaria da otgovarjat.
41
И ние сме уплашени като гледаме какви безсрамници има в тази държава и колко много са отново за Белене
42
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
43
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
44
Думи нямам за наглостта на този уродливец. Значи инвестицията, която трябвало уж да е този апартамент, е в министерство на финансите ?! Така ли ? Сина му , жена му, той... голям страх ги тресе 5,7 по скалата на Рихтер !!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Бихте ли гласували за партия “Няма такава държава” на Слави Трифонов?
Общо гласували: 9358
архив

Отидох да ловя риба, ей така… да разпусна малко. По едно време цигарите ми свършиха и се сетих, че синът ми вчера си забрави неговите в колата. Запалих си и като започна да кълве… акули, русалки, делфини, Лох Нес чудовища!!

 

няма нови новини
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
сега
1456
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Полицаи продължават търсенето на човешки останки край Негован (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
x
6 знака, че сте в токсична връзка
x