Вход
София
Времето в София 18 o C

ГОРЕЩА ТЕМА! Георги Харизанов разкри: Борисов изглежда като един от инициаторите на „Апартамент гейт“

ГОРЕЩА ТЕМА! Георги Харизанов разкри: Борисов изглежда като един от инициаторите на „Апартамент гейт“

на 09.05.2019
58578
38
ГОРЕЩА ТЕМА! Георги Харизанов разкри: Борисов изглежда като един от инициаторите на „Апартамент гейт“
Автор: ПИК
09.05.2019
38
58578

Освен противопоставянето ГЕРБ-БСП, второстепенна интрига е дали ще има повече от 3 партии в Европейския парламент. Това каза пред радио „Фокус“ политическият анализатор Георги Харизанов. Той допълни, че в момента се наблюдава възстановяване на двуполюсния модел.

„Основната интрига е същата като на предишните парламентарни избори – кой ще бъде първа политическа сила. ДПС без фанфари и шум ще си направи добрия резултат – те са изключително добри в тази игра, владеят я почти до съвършенство. Единствената второстепенна интрига е дали ще има повече от 3 партии в ЕП. Аз съм скептичен на тази тема“, каза още той.

Георги Харизанов обясни, че ако водачът на листата на ВМРО за евроизборите Ангел Джамбазки успее да убеди по-широката периферия избиратели на „Обединени патриоти“, че има смисъл да се гласува, и той може да прескочи бариерата.

„Апартамент гейт“ нанесе щета на ГЕРБ, но премиерът Борисов показа инстинкт и се присъедини към обвинителите, а не премина в глуха защита, каза още Харизанов. Той допълни, че в момента Борисов изглежда като един от инициаторите на „Апартамент гейт“, а не като една от жертвите, като тази му реакция ще доведе отново до това, избирателите да дадат доверие на ГЕРБ.

„Те виждат, че за толкова години във властта Борисов е успял поне себе си да запази, образът на народен човек, а не като такъв, който работи за себе си. Това е единственият фундамент, върху който продължава да се крепи огромна част от доверието към ГЕРБ“, обобщи анализаторът.

Сподели:
Напиши коментар »
(38)
1
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
Стига сте ни убеждавали, че овцете трябва да гласуват само за тираните си! И не бутайте патриотите към удобните ВМРО. Истинските патриоти ще гласуват с №1.
4
Никакви дребни сделки с апартаменти,а само купуване на едро и едни 4-5 милиарда,за да се учи да брои на стари години.То пък и в затвора няма големи забавления.
5
Подкрепям казаното от Харизанов. БСП-едерасите трябва да бъдат ометени на изборите и народа да ги накаже
6
А пък брадясалия индивид на снимката изглежда като един от обитателите на централния софийски затвор. И не сачо, че изглежда, ама скоро може и наистина да се озове там. Падне ли от власт шайката, която му стопира делата, този с бодра крачка ще се отправи към пандиза
7
Бойко Борисов: „Как може да каже такова нещо, че няма кой да го накаже. Може да го накаже Господ, могат да го накажат хората, мога да го накажа и аз.“ ++ Г-н Бойко Борисов много ясно и много категорично не споменава сред тези, които могат да накажат г-н Цветанов, нито съда, нито прокуратурата, нито КПКОНПИ, защото шефовете им, като г-н Сотир Цацаров (член на БКП от казармата) и г-н Пламен Георгиев (с милиционерско училищe от Симеоново), са лично назначени от ГЕРБ и ДПС и няма как да накажат, по какъвто е да е бил начин, както г-н Цветан Цветанов, така също и г-н Бойко Борисов, г-н Делян Пеевски и г-н Ахмед Доган. ++ Светослав Минеков относно присъдата на Иванчева: „Това е позор за съдебната ни система, гавра с правосъдието, съпроводено с публична инквизиция и унизителна реабилитация на превзелата ни политическа престъпност. Този акт ме изпълва с отвращение и погнуса, напомня за средновековие, Вишински и „Народен съд". Възможно ли е изобщо да има право в превзетата от олигархична диктатура държава? Нима не съзнавате, че законът днес е превърнат в цинизъм, мракобесие и отмъщение. Законът се превърна в пожеланата и практикувана перверзия на управляващата каста. Закон за закрила и утеха на управляващата сган.“ – 17.04.2019 г. (www.dnevnik.bg/analizi/2019/04/18/3421435_velislav_minekov_bih_jelal_broiat_na_grajdanite_da/?ref=home_layer2)
8
Е БАНИЯ , честит ти празник !
9
Катюша...женското ти начало блика отвсякъде.
10
да декларира къщата в Барселона, парите по Кайманите и да спре да краде
11
Това ли измисли бе, тапир!Тая проста тиква не може да измисли нищо, защото е празна. Изборите са решени и съм заложил сериозна сума на Бсп. Коефициентите, които приемат азиатските заложни къщи, са доста апетитни. Гледам Катюша и тя се усети, макар и малко късно. Въпреки тежката и диагноза(биполярно разтройство) и пожелавам скорошно възстановяване.
12
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
13
той ги издъни и ще продължава, за да спаси кожата. И сега гледа парада по първи канал на руската телевизия или по свободната наша такава. Дано си спомни, че имахме 2200 танка и 800 самолета. Кой, кой опоска и разби армията!
14
Как може милиционерът-физкултурник Цецо, завършил с отличие помощното училището (за бавноразвиващи се) в гр. Вършец и работил само на държавни и общински служби, да придобие огромен апартамент в луксозна сграда на последния шести етаж с площ от 240 кв.м., който върви заедно с двоен гараж и предверие с „ВИП асансьор“, като общата разгъната застроена площ на обекта е над 315 кв.м., а пазарната оценка на разкошното имение възлиза на около 1,5 млн. лв. ++ Как може младата комунистка Цецка (изпратена от Партията в работнически факултет, от който кадрите след 6-месечна подготовка са приемани за студенти без приемен изпит), да завърши задочно „Право“ и преди 10 години, гола като мотика от ТКЗС-то на родното си село Драгана, общ. Угърчин, да влезе в политиката, а сега изведнъж да се окаже собственик на огромен суперлукс 198,7 кв.м. апартамент в центъра на София плюс гараж 20,2 кв.м. с пазарна оценка около 1 млн. лв.: 198,7+20,2=218,9 кв.м. х 2280 евро/кв.м.=499 092 евро?!? („Според отдел „Продажби“ на Артекс жилищата на високи етажи в техните сгради се продават на цени около 2 200 евро на квадратен метър без ДДС“ - https://acf.bg/?p=15397) ++ Иван Гешев, зам. главен прокурор: „Пари има, но се краде много. Пари изтичат отвсякъде.“ (www.dnevnik.bg/citat_na_deniia/2019/03/20/3407272_citat_na_denia_pari_ima_no_iztichat_otvsiakude/?ref=home_red_quote)
15
Жоро Тръбата - осъден за кражби и измами.
16
контрабандизмът , откраднатата държава , анархията и далаверите и фалита на България го направиха комунистите от БСП и никой друг ..пребоядисани в синьо и после пак със старата червена ръжда лъснаха като най големите обирджии и мародери на 20 и 21 век особено с пладнешкия грабеж на КТБ.Сега искат с насилие да вземат управлението , или служебен кабинет от комуниста Радев и да погубят завинаги държавата .БСП знаят че няма да управляват никога повече и са решили да тормозят обществото с агресията си и отричане на всичко и всеки различен от БСП .Не се наядоха ..,но ние нормалното общество няма да ги оставим да си правят гъргара с България.
17
.......................................9 МАИ !......НА КОЛЕНЕ НЕШТАСНИ ПЕЕРАЗИ !.......................................... ..................АРИЗАН НАДУИ БУЗЕТА И У ШЕСТА ПУЗИЦИЯ ГУТОФ ?.....КАТОЛИЗМАТА ИМА ДЕДО ФРАНЦО.......БАЦО КОТУ ГУ ПУКАНИ ПАПАТА СИ ГУ ВОДИ У БАНКЯ ....И А МУ ДАДИ СУЖУК И А СИ ЛЕГАТ ПОСЛИ ЦАЛУФ ЦАЛУФ !.......А ПОПА Е МУ ПРАИ ЛИТУРГИЯ НА ДВОРА !.................................................................БУЛГАРИЯ Е ПРАВОСЛАВНА !.................................................
18
Ха ха, нищо ново под слънцето, това е паралелната държава на двете импексови крадливи и лъжливи кучки!! В едната крадат милиони и живеят като султанки, d в другата реват за неоправданите, които тяхната Импексова БСПдирадска партия е обрала, и довела до просешка тояга!!
19
................АРИЗАНОФ ?......АЗ !......КОИ МИ ТИ НАПРАИ БЕИБИ ФГЗО ?........БОРИСОФ С МАРКУЦА !.............КУГА РАЖДАШ АРИЗАНОФ ?.......МИ НА 26 МАИ !.............
20
катюши и club -ове има тук, че! Оповестете се най-накрая, че са ви много разнопосочни постовете.
21
другарки , защо 22 години живеехте с пенсии от по 90 - 120 -140 лева ,защо не искахте пенсии от Станишко , от Орешарски , а ревете за пенсии когато управлява някой различен от БСП ...да ви кажа ли защо ....защото вие може и да живеете с 140 лева пенсия но искате БСП да ви “ управляват “ , защото веднага се почва с далавери , контрабанда и всякакви мошенгии и на края фалит на България ...ей тва сте вие от БСП - безродници мислещи сааааамо за пари и сте готови да съборите държавата заради тия пари .
22
Този е завършения образ на платената проститутка
23
Google вече изплаща $ 15,000 до $ 30,000 на месец за онлайн работа от дома си. Аз се присъединих към тази работа преди 3 месеца и съм спечелил $ 24857 в първия ми месец от тази работа. Лесна и лесна за работа и печалбите й са огромни. Сега трябва да се опитате да получите тази работа и да започнете да печелите пари онлайн, като следвате инструкциите на тази връзка. тук................>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
24
Само терасата на зам.-шефа на КПКОНПИ Антон Славчев струва на Столична община 176 932 лв. Това е брутална кражба, но ортакът на Самоковеца е недосегаем. Това стана ясно и от вчерашното интервю на мутропремиера Борисов, който впрочем е бил кмет по времето, когато е започнала наглата имотна врътка. Имотните сделки на властта от скандала #Апартаментгейт до момента включваха частни фирми и лица. Ясно е, че продажбите на занижени цени спрямо пазарните ощетяват бюджета индиректно с данъци и такси. Но в сделката за терасата на зам.-председателя на КПКОНПИ Антон Славчев ситуацията е още по-драматична и има директна щета за Столична община. От продажбата на терасата в нейните сметки са постъпили само 39 486,88 лв. Това е 5 пъти по-малко отколкото е данъчната оценка от 216 419 лв и поне 8 пъти по-малко от цената, която СО би могла да прибере при продажба на пазарна оценка. Към момента на сделката квадратният метър в кв. “Хиподрума” върви средно по 800 евро.
25
Земеделският министър Румен Порожанов е купил жилище в престижен район на София на петорно занижена цена. Това се разбира от неговата имотна декларация, подадена за първи път през 2017 г., след влизането в кабинета Борисов 3, пише 19 munuti.bg. Порожанов е заемал високи постове още от царско време, шеф е на кабинета на финансовия министър при Дянков в Борисов 1, шеф е на Фонд Земеделие при Борисов 1 и Борисов 2, става министър за първи път през 2014 г. в служебното правителство. Липсата на много декларации е нарушение или заобикаляне на закона - ако КПКОНПИ или прокуратурата изобщо се интересуват, могат да установят кое от двете е
26
Комунетата са големи тарикати ! Точно това което са правили винаги с това сега обвиняват другите и се надяват на хората да забравят и масово на 26 май да хвърлят пари през балконите !Е няма да стане другари пак ще го лапате пожарникарския маркуч !
27
И тая отрепка трябва да бъде проверен за доходи от прокуратурата.Здраво усвоява пари от ГРОБ.
28
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
29
за пари, всичко ражда нашенската и световна конспирация. Въпросът на въпросите е, дали асансьора в Цвинокиовския апартамент е копие на асансьора в къщата-палат в Барселона... а Неделчио?
30
БСП МАЙ НАИСТИНА СИ ВЯРВАТ,ЧЕ НА 26 ЩЕ ПОБЕДЯТ ГЕРБ... СТРОИТЕЛИ,УЧИТЕЛИ,ПРЕВОЗВАЧИ ,ПОЛИЦАЙ СЕ НАДЯВАТ ДА ПРОДЪЛЖИ НАЧЕРТАНИЯ ПЪТ ОТ ГЕРБ И ПАТРИОТИТЕ...ФАЛШИВАТА И ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА ВИЗИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ Е КОМИЧНО ЧЕТИВО ЗА ВСЕКИ ЧОВЕК ЗАВЪРШИЛ ИКОНОМИКА.
31
ТРЯБВА ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ КОМУНИСТИТЕ,НЕ ЗАРАДИ БОЙКО БОРИСОВ И ГЕРБ,А ЗАРАДИ ТЕХНИЯ ГЕНЕТИЧЕН СТРЕМЕЖ ДА САСИПВАТ,ФАЛИРВАТ И ОБЕЗСКОСТЯВАТ БЪЛГАРИЯ....ПРИМЕРИТЕ ГИ ЗНАЕМ ВСИЧКИ НОРМАЛНО МИСЛЕЩИ ХОРА...
32
Станишев за три години увеличи пенсиите с 30 % бе герберастки пеерас !!!
33
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
34
Основният виновник за АПАРТАМЕНТ ГЕЙТ сега го превръщат в основен борец срещу .....самия себе си ! За да могат да се случат всички тези корупционни практики , трябва някой да ги позволи , да ги допусне и да не се бори срещу тях ! Ако не бяха раздухани тези скандали , те и досега щяха да си стоят скрити и покрити и да хранят хищната шайка със суджуци , жилища , асансьори , санирания , асфалт , къщи в барселона , къщи за гости и т.н. и т. н. Защо истинолюбивия харизан Гошко не го вижда това ? Защо най-царствения плод в България е тиквата ?
35
Какво ще се размести в мозъка ти,ако напишеш нещо положително за Нинова.Натурална българка,образована,мотивирана в процесите които следва всеки ден и т.н. Вярвай Гоше,тогава българските читатели ще си кажат,че Цецо му пълни гушата, но на други дава двойно.Бъди толерантен към всички българи,те ще го оценят и ще ти предложат нещо различно от слугинажа който те е превзел на този етап.Има ресурс в теб,но той отива само в свирката на локомотива.
36
Искам тоя швестер да го обругая анално ! Няколко пъти ! Като го гледам е готов пе.де.растчето.
37
Нали ТОЙ си избира и назначава хората от екипа си? Е КОЙ да отговаря за делата им - пак ли хан Аспарух, Путин, или Орешарски? То няма друг кой.
38
Жоре, ти по добре сподели колко милиончета ти хариза Батко да си ги делнете през Зоните?yvs6
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 11375
архив

Служител закъснява за работа. В коридора го среща шефът и го мъмри: - Закъснявате вече цели два часа. Имате ли някакво оправдание? - Да, ще ставам баща! - О, честито! А кога? - След девет месеца…

 

няма нови новини
Днес: 180
hot
най-четени новини в момента
сега
3646
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Волен Сидеров и "Атака" на протест пред президентството заради черната кампания срещу България (ОБНОВЕНА)
x
АСТРОЛОГ ПРЕДУПРЕЖДАВА: Пазете се от тъмните сили и провокации
x