Вход
София
Времето в София 21 o C

ГОРЕЩА ТЕМА: Даниела Дариткова изплю камъчето - ето кой й се е обадил първи с голямата новина, че става шефка на ГЕРБ в парламента

ГОРЕЩА ТЕМА: Даниела Дариткова изплю камъчето - ето кой й се е обадил първи с голямата новина, че става шефка на ГЕРБ в парламента

на 29.03.2019
43607
34
ГОРЕЩА ТЕМА: Даниела Дариткова изплю камъчето - ето кой й се е обадил първи с голямата новина, че става шефка на ГЕРБ в парламента
Автор: ПИК
29.03.2019
34
43607

Обадиха ми се лидерите на партията. Първо ми се обади г-н Борисов, който ми каза, че трябва да се поеме отговорност в този важен за партията момент. После ми се обади и г-н Цветанов. Това сподели пред Нова телевизия новата шефка на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова.

ПЪРВО В ПИК TV: Цветанов предаде щафетата на Дариткова с букет цветя

ПЪРВО В ПИК TV: Цветанов предаде щафетата на Дариткова с букет цветя

Цветан Цветанов депозира оставката си в парламента и...

на 28.03.2019

"Не е имало заседание на ИК, решенията за оставки са личен акт, другото е фалшива новина. ГЕРБ е монолитна, сигурна съм, че от тази криза ще излезем много по-сплотени", отсече тя. 

"Апартаментната сага има различни аспекти. Не съм вниквала в детайлите, защо един може да договори една цена от друг. Не познавам детайлите, не ми се е налагало да купувам жилище. Тук измеренията са други. Показахме последователно поведение - всички, които бяха посочени, напуснаха своите постове", изтъкна Дариткова.

"Има елемент на притеснение от отговорностите и ангажиментите. През всички тези години нося много дини под една мишница. Практикуващ лекар съм, не съм изоставила практиката си. Почти 10 години от петък до вторник съм на разположение на пациентите си, надявам се да имам време в понеделниците и през почивните дни", сподели притеснението си тя.

"От 2009 г. живея в жилище на Народното събрание в квартал "Редута". В Смолян живея в къщата на съпруга си, той вече е пенсионер, а синът ми е студент", каза Дариткова.

"Колежката на задния ред се задави, беше преодоляна ситуацията. За да успокоя, в Народното събрание има над 20 лекари, профилът им е доста разнообразен", разказа тя повече за вчерашната случка в парламента, при която оказа първа помощ на своя колежка, която се задави. 

"Искрено съжалявам, че от БСП се засягат с тази сага и така бягат от другите теми, като например какво е бъдещето на България в Европа. Има какво да предложим като политики за бъдещето участие на България в Европа, това е бъдещият дневен ред. Трябва да държим на дългосрочният политически хоризонт", захапа липсващата опозиция в парламента, която вместо да е в пленарна зала, обикаля по студиата в късния следобед. 

"Г-н Цветанов е вторият в партията, той познава най-добре структурите в страната. Извън парламента ще бъде по-свободен да изпълнява тези функции, а това е добре за партията. Смятам, че в своята функция няма да мога да го повторя", завърши тя.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(34)
1
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
2
Съпругата на К-ОПЕЛЕТО от МВР и ГЕРБ Цветан Цветанов Заработва Като К-УРВА в ДАНС ! КАЗАХ ли че Няма Престъпление Без Участието на К-ОПЕЛЕТА от МВР или К-УРВИ от ДАНС ! Така и ще Бъде, Докато Няма ИЗБИТО Семейство на К-ОПЕЛЕ от МВР или К-УРВА от ДАНС ! Ставайки К-ОПЕЛЕ от МВР или К-УРВА от ДАНС ти Признаваш че си Абсолютен БОКЛУК ! Произхождаш от Семейство на БОКЛУК и ще Възпроизвеждаш БОКЛУК Поне Още Пет Поколения ! КАЗАХ ! www.bulgarya.gа
3
Според мене на Цветанов единствения грях е, че бие на избори червените БСПдирасти всеки път. Така че заради два три тъмносини БСПдираста около Рада дълбоката и Прокобата, както и две три тъмночервени Корветени около Милиончева и Импексовата Барсала, Цветанов не трябваше да подава оставка. Нито Рада Дълбоката или татарката Милиончева имат по голам морал от него, а пък за Импексовата барсала да не говорим, че дори СС Момата и би шута заради корупция и кражби. ........................................................................................................................................... Но по интересно е дали Червено-депесарските корветенски медии, ще коментират и разследват със същата охота, мафиота който е начело на държавата Румен Радев, и неговите връзки с подземния свят, цитирани от германските медии! Ха ха да ги видим сега къде живеят, в паралелната държава на Барсалата и Чалмата, или са в настоящето и няма да има двоен аршин, и да заметат истината под килима!!
4
е то голяма новина! Като че ли не знаем кой в ГЕРБ назначава, уволнява и подава оставки на провинилите се вместо тях
5
Германски медии оповестиха, че червения Р. Радев (клепоухия), е тясно свързан с българи-съветска мафия. Но защо никой от шайката му не отрече тая новина, и не протестира пред германския посланик остава загадка. Това това обаче доказва, че тая новина е не само истинска, но и скандална. Както винаги Цацаров пак спи, и вместо да се сезира и да е арестувал досега Клепоухия Каун, той неясно не хае. Но това само подхранва съмнението, че Цацата е или на каишка при Импексовата Курабия, или същата тая мафия го държи здраво за топките!!! Представяте ли си това да беше писано за Бойко или Цветанов, Дикоф, Хъкамяна, Векторчо и Славуца, щяха да квичат от сутрин до сутрин!!! ..ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА - ЛАКОМА ЧЕРВЕНА ПОТОМСТВЕННА МИСТРИЯ : АЛО БАНКА КА-ТЕ-БЕ , ПЛАТИХТЕ МИ МНОГО ДОБРЕ ! АЗ ОСТАВКИ НЕ ПОДАВАМ , ИМАМ ИМОТИ ЗА НАД 2 МЛН НО НИКОЙ НЕ СМЕЕ ДА МЕ ПОДХВАНЕ И РАЗСЛЕДВА ЗА УЖ НАЛСЕДСТВЕННОТО МИ ЧЕРВЕНО ИМАНЕ,ЗАЩОТО СЪМ БЛИЗАЛА СЛАДИЛЕДА НА СС Момата.. АЛО БАЛЪЦИ НЕКА МИ Е ЗЛЕ С 25 € МЛН КРЕДИТ ОТ КТБ КОЙТО НИКОГА НЕМА ДА ВЪРНА ,НИЕ КРАДЛИВИТЕ КОМУНЕТА НИКОГА НЕ ПОДАВАМЕ ОСТАВКИ ! АЗ СЪМ ПЪРВАТА ЖУРНАЛИСТКА НА КОЯТО Ѝ КУПУВАТ ЛИЧНА ТЕЛЕВИЗИОННА ТЕХНИКА И СТУДИО ЗА 700 000 ЛЕВА , ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ВСЕКИ ТВ ЖУРНАЛИСТ С ЛИЧНА ТВ ТЕХНИКА И ТВ СТУДИО,ТОВА САМО ОТ МОСКВА МОЖЕ ДА ИЗМИСЛЯТ ЗА ПРИКРИТИЕ ТАКАВА ОФШОРНА ЛЕГЕНДА!!!
6
ЕТО ТЕ помако Е БАН------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
7
Аз пък не мога да разбера само едно, Бойко казва че е наказал аферистите с апартаментите , а те казват че сами са напуснали Как да го разбираме
8
ЕТО ТЕ помако Е БАН------------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
9
И тая много лесно смени Скалпел за Лъжица :-))
10
Ти не подозираш, че с начина по който пишеш коментари ще събереш много eбaчи на майка си. Аз ще съм един от първите. Eбa само в гъзъ и на сухо, това тя трябва предварително да го знае. Кажи и го.
11
ЕТО ТЕ помако Е БАН------------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
12
Руска възпитаничка, която постоянно чете една книга "Великият Гетсби". ГЕРБ партия на еднокнижници и физкултурници.
13
Руска възпитаничка, която постоянно чете една книга "Великият Гетсби". ГЕРБ партия на еднокнижници и физкултурници.
14
А ТРЯБВАШЕ ДА Й СЕ ОБАДИ ЛЕЛЯ МАРА - ЧИСТАЧКАТА?
15
Давидкова и Нунев са лявото и дясното мъдо на Цветанов. Тя става ше ф на групата , а Нунев на вътрешната комисия. Това наистина се е сериозна промяна. Отново са избудалкани говедата които са повярвали , че Питека е направил нещо.
16
ЕТО ТЕ помако Е БАН--------------------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
17
Конфискация на купените имоти и ВИП асансьори на славните крадливите,корумпираните КАЛИНКИИИИИИИИ-СУДЖУЦИИИИИИИ които са придобити с кражби,корупция.....ако е от бедния народ веднага ЧСИ и хоп на улицата и в затвора......видя се че тези грабливи КАЛИНКИИИИ-СУДЖУЦИИИИ си живеят в своя си паралелна държава......
18
NEDIAL NEDIAL E P(P)RAST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! №1
19
NEDIAL NEDIAL E P(P)RAST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! №1
20
Ей,ОКО! !! Много рано ни напускаш,да не си първа смяна на ТИР паркингите? Айде да ти е успешна смяната,че много стотинки ще трябва да изкараш за заплатата на всички твои ЧЕРВЕНИ ТРОЛОВЕ. Вземи повече мехлем,че доста Ауспуха ще смазваш, а през уикенда склада за лубриканти може да е затворен,и яко ще те протрият .ХА ХА ХА ХА
21
ЦВЕТАНОВ Е ВТОРИЯ ЧОВЕК В ГЕРБ, А ГЕРБ СА ПЪРВАТА И НАЙ ГОЛЯМА ПАРТИЯ В ПАРЛАМЕНТА. ЗНАЧИ ПОЗИЦИЯТА И ВЛИЯНИЕТО МУ Е НА - ВТОРИЯ ЧОВЕК В ДЪРЖАВАТА, СЛЕД БОРИСОВ. ДАЛЕЧ ПО-НЕЗАБЕЛЕЖИМИ И ЗНАЧИМИ СА ФАТМАКА, КУРАБИЯТА, МУСТАФА, РАДАН, ПИНОКИО, КОСТОВ И Т.Н.
22
Да ни ядеш славния колекционерския ВИП СУДЖУК ,гладен болшевишки ЧЕРВЕН ТРОЛЕ !
23
Май сготвянето е от ДПС! Сложиха си помакинята! А за ТЕЦ-а на Доган никой не врещи! Ердоган не влияе само на вероизповеданията май!
24
Не тайна,че без благоволението на Борисов и Цветанов!Каквото кажат ТЕ това се случва,останалите са без глас!Сутринта едно;на обяд второ;вечерта трето и накрая едно голямо нищо!Така управляват от ГЕРБ!Това го разбраха и малките деца!
25
Същата мошеничка като Цветанов!!!. държавата опростила 53000 левана съпруга и за натрупан наем на чайна на Пампорово.А тя не декларилала че имат кола Ягуар. Не знаела ,че мъжът и купил кола.Същата мошеничиа като Цветанов да използва държавата.Всички е ГЕРБ са мошеници !!!!!
26
вместо да лекува децата в смолян тръгнала да си губи времето с политиката това не го разбирам защо приема ролята на храстче зад което винаги ще бъде цветанов
27
докторке не бързай да се радваш, че изгониха Цветанов защото тебе сложиха на електрическия стол
28
Роше,ама ОКОТО те пука от е бане...Бетер руски тираджий..хихихихихихи....
29
Значи работи на две места,как така ,щом е добър доктор да се връща в региона ,защото там ще е най-полезна ,а в НС може да дойде всеки ,като гледаме Валери Симеонов , е ясно какви са
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
ние сме си виновни за всичко което се случва а тази докторка да внимава че от 24 часа денонощие май работи по 30 часа и от 7 дни по 8 дни затова незнам до къде ще я докара при този натоварен график или ще си получава парици от всякъде а работата няма да е свършена никъде но цвцв е зад нея ще диктува и ще върши
32
ДО 2025год. ЩЕ УПРАВЛЯВА ГЕРБ, А ДО ТОГАВА БСП и ДПС ЩЕ СА УМРЕЛИ... ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ЩЕ ГО БЪДЕ... ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНАТ ОТГОВОРНИ ЗА ДАНЪЦИТЕ СИ И ЩЕ ГИ ПЛАЩАТ РЕДОВНО.БВП---134милиарда И С МИНИМАЛЕН ВЪНШЕН ДЪЛГ... СЛЕД ТОВА ЩЕ ОЧАКВАМЕ МЛАДИ И НЕОБРЕМЕНЕНИ ОТ МИНАЛОТО ХОРА.
33
Като докторка преди всичко би трябвало да я вълнува нужна ли е на Европа такава болна нация като нашата, където един ендокринолог се грижи за здравето средно на 20 000 души, а детски почти няма, където «адекватен йоден прием и йоден хранителен статус се наблюдава на популационно ниво при 39.2% от бременните жени във втори и трети триместър», и че има «относително висок дял на бременни жени с ниски нива на ексретиран йод в урината – 40%, което определя дефицитен йоден статус». ЖЕНА с дефицит на йод (хипотиреоза) трудно може да забременее. Статистиката показва, че такива случаи са само около 0,3%. При половината от тях бременността завършва със спонтанен аборт, а останалите раждат деца с физически и умствени, а в бъдеще и репродуктивни проблеми. КОЙ НОСИ отговорност за отменената ДОПЪЛНИТЕЛНА към йодираната сол йодна профилактика за свръхрисковата группа на деца до 18 години, на бременни и кърмачки? ПРЕДИЗБОРНАТА инициатива за безброй безплатни ин витро процедури беше приманка за гласове, без да се търсят причините за репродуктивните проблеми. "90% от безплодието се дължи на полово предавани болести". (проф.Кантарджиев). ИНТЕРЕСНО какво е мнението на МЗ и контролиращите органи за следващата информация (за сведение и двата типа диабет са в резултат на дефицит на йод): "Клиники правят ин витро процедури на хронично болни пациентки, знаейки, че няма шанс за бременност. За това алармират от секция „Репродуктивни проблеми на хора с диабет и метаболитни заболявания" към „ Диабет, предиабет и метаболитен синдром" след проучване сред пациентки."
34
Google плаща ежедневна работа в диапазона от 500 до 1000 долара. Получих $ 23,749 за първия месец и $ 32,854 за заплатата от Google от последния месец, работещи у дома за 3 часа на ден. Дори и тези, които са нови за това, могат лесно да печелят $ 200 на час, а печалбата може да бъде още по-голяма с течение на времето. повече тук.........>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 21323
архив

- Докторе, имам някакви болки...
- Ето ти някакво хапче.

няма нови новини
Днес: 199
hot
най-четени новини в момента
сега
3298
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Депутатите изслушват Сотир Цацаров за скандала с българското гражданство (ОБНОВЕНА)
x
ВНИМАНИЕ! Това са симптомите за недостиг на витамин Д
x