ГОРЕЩА ТЕМА! "Джи Пи Груп" с първи думи след скандалите: Сатанизираха ни, на никой няма да простим, отиваме на съд

Животът днес

ГОРЕЩА ТЕМА! "Джи Пи Груп" с първи думи след скандалите: Сатанизираха ни, на никой няма да простим, отиваме на съд

86132
на 16.10.2018
ГОРЕЩА ТЕМА! Джи Пи Груп с първи думи след скандалите: Сатанизираха ни, на никой няма да простим, отиваме на съд
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Сатанизират ни и търпим тежки загуби. Това каза по Нова телевизия един от тримата основатели на фирма "Джи Пи груп" Владимир Житенски. Според него, всички обвинения и твърдения били измислени от определена група хора. Това били определени бизнесмени, като сред тях имало и собственици на медии. 

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

"Тези разговори ще се водят в съда. Депозирали сме съдебни искове. На никой няма да простим, отиваме на съд. Определени групи от хора, които имат интерес да ни изолират, сатанизират и вкарат в карантина", оплака се Житенски.

"Две-три неща са измислени като събития и ни сатанизираха. Това в Русе беше брутално, когато ни набедиха за убийството", отсече той.

"Тунелът "Железница" е закрит проект за нас. Край, не ни интересуват тези два проекта тунелът и трамвайната линия в София", допълни Владимир Житенски.

Той категорично отрече информацията, че през годините е имало политически чадър. "Нито един търг не се печели на технически добре издържана документация. Печели най-ниската цена", уточни Житенски.

"Нямаме текучество във фирмата. Има политически фигури и бизнесмени има в страната, 7 млн. сме, познаваме се всички. Това, че на един човек съм построил къща, не значи нищо. Има договори", завърши един от собствениците на "Джи Пи груп".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
Изловиха Асен Василев в голяма лъжа за агенция Митници (ВИДЕО) Изловиха Асен Василев в голяма лъжа за агенция "Митници" (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК