ГОРЕЩА ТЕМА! Ето я психоекспертизата на Радостин Василев: Опасен е за политиката! Нарцис, гази принципи и норми с агресия" (ДОКУМЕНТ)

АВТОРСКИ НОВИНИ

ГОРЕЩА ТЕМА! Ето я психоекспертизата на Радостин Василев: Опасен е за политиката! Нарцис, гази принципи и норми с агресия" (ДОКУМЕНТ)

125686
на 26.05.2023
ГОРЕЩА ТЕМА! Ето я психоекспертизата на Радостин Василев: Опасен е за политиката! Нарцис, гази принципи и норми с агресия (ДОКУМЕНТ)
Автор:   ПИК

Потресаващи са заключенията в психолого-лингвистичната експертиза на депутата Радостин Василев, който се очаква след час да разтърси държавата със записи от разговори с Кирил Петков и депутати от "Продължаваме промяната". На брифинга на Василев днес се очаква той да се отцепи от коалицията ППДБ и да обяви създаването на свой политически проект.

препоръчано

Документът, с който ПИК разполага, е изпратен до председателя на Народното събрание Росен Желязков във връзка с искането на прокуратурата за сваляне на имунитета на Руди Гела заради досъдебно производство № 299 от 2022 г.

Държавното обвинение погна регената от ИТН заради заплахи, с които миналото лято е опитал да принуди депутата Христинка Иванова да напусне парламентарната група на "Има такъв народ" и да подкрепи правителството на Кирил Петков. До намесата на прокуратурата се стигна, след като Тошко Йорданов от ИТН разпространи телефонен запис на разговор със заплахите на Радостин Василев към Иванова.

Соня Колтуклиева се сдоби с психолого-лингвистичната експертиза, изпратена в Народното събрание.

Какво пишат специалистите в нея? 

"Той е с ясно изразени нарцистични нагласи и нереалистично завишена самооценка, която е базирана основно на постигнатия социален статус. Себеотносен е и при несъгласие от негова страна се наблюдава ескалация в поведението и комуникацията, изразяваща се в закани и вербална агресия. В случаите, когато е възпрепятстван по пътя към целта, е възможно да се прояви като импулсивен и реактивен.

Способен е да погазва принципи и норми, когато, в процеса на професионално или йерархично израстване, се сблъска с препятствия… Има добре изградени умения за манипулиране на впечатленията, служи си добре с похвати, свързани с вменяване на вина на отсрещната страна, за да получи онова, което иска…. Наблюдава се комбинативност и пресметливост … Възможно е, ако усещането му за властова стабилност и значимост бъде застрашено, да приложи натиск, за да предотврати евентуални загуби", са само малка част от заключенията на криминален психолог и психолог/криминален лингвист, изготвили характеристиката.

"Колко отдавна ви обяснявам, че веднъж отхвърлен, той се превръща в ранѐн звяр, способен на неистова агресия, придружена с клевети и обиди. Щом усети, че губи някого или нещо, той губи представа за реалността и заприличва на онези безконтролни биячи, които наричаме мутри.

Експертизата на Радостин Василев е по досъдебно производство № 299/22 г., по което Радостин Василев е проверяван и разследван за отправени от него на 13 юни 2022 година заплахи, с които се е опитал да принуди депутатката Христинка Иванова да напусне парламентарната група на "Има такъв народ" и 47-ото Народно събрание.

Никой не пожела да чуе оплакванията за натиск на служители на Министерството на младежта и спорта; на наематели на спортни имоти; на Мирела Якубовска, управителка на ресторант "101" за екшъна, разигран от Радостин Василев и компаньоните му Венцислав Петков и Александър Тодоров на 29 март 2022 година в култовото столично заведение, когато крещял: "Аз съм министърът, всичко тук е мое!", коментира ситуацията Соня Колтуклиева.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 септември - успехът не е изоставил Телците, Козирозите да се предпазват от грешки САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 септември - успехът не е изоставил Телците, Козирозите да се предпазват от грешки
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Пеевски каза може ли местните избори да разтурят управлението (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Пеевски каза може ли местните избори да разтурят управлението (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК