ГОРЕЩА ТЕМА! И бивш депутат от ППДБ заподозря появата на Брендо със съставянето на редовно правителство

Акценти

ГОРЕЩА ТЕМА! И бивш депутат от ППДБ заподозря появата на Брендо със съставянето на редовно правителство

191402
на 24.06.2024
ГОРЕЩА ТЕМА! И бивш депутат от ППДБ заподозря появата на Брендо със съставянето на редовно правителство
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Засилват се слуховете за евентуалната връзка между появата на Евелин Банев-Брендо и опитите да се състави редовен кабинет.

препоръчано

Припомняме, че рано тази сутрин мафиотът с прякор "кокаиновия крал" изненадващо цъфна пред Централния софийски затвор и се предаде. От години той е издирван не само у нас, но и в Европа заради присъди, които има както в България, така и в Италия и Румъния.

Сред хората, които не изключват възможността доброволното предаване на Брендо да има общо със съставянето на редовно правителство, е бившият депутат от ППДБ Владислав Панев.

 "Брендо се предаде. Дали е свързано с нов кабинет", пита във фейсбук Панев и така засилва размислите в тази посока.

Припомняме, че Брендо е спряган за скрит собственик на голяма брокерска агенция, в която участие назад в годините е имал и идеологът на "Величие" Ивелин Михайлов. Последният през уикенда заговори за разцепване на парламентарната група на "Величие" и възможност част от депутатите да подкрепят кабинет на ГЕРБ и ДПС.

Дали Брендо може да влезе в ролята на покойния Алексей Петров, който беше сред архитектите на предишното правителство, предстои да стане ясно. Едно е сигурно - аргументите в тази посока се засилват.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК