ГОРЕЩА ТЕМА! Нов удар по плановете на кръга около Доган

Акценти

ГОРЕЩА ТЕМА! Нов удар по плановете на кръга около Доган

393919
на 27.08.2024
ГОРЕЩА ТЕМА! Нов удар по плановете на кръга около Доган
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Областният председател на ДПС в Кърджали Ресми Мурад свика късно вчера Председателски съвет с участието на общинските лидери на Движението и регионалния шеф на Младежко ДПС, но заседанието се провали поради липса на кворум, предава "Родопи 24".

препоръчано

Форматът „Председателски съвет“ се прилагаше досега само в национален план, като при лидера на ДПС се събираха областните председатели на партията.

Ходът на Ресми Мурад е нововъведение. Той вече направи няколко неуспешни опита за провеждане на заседание на Областния съвет на ДПС.

Въпреки провала снощи, Мурад говорил пред откликналите на поканата му за актуалната ситуация в ДПС, като намерил за уместно да запознае присъстващите и с разговора му в града под Белите брези със съпредседателя Джевдет Чакъров.

Припомняме, че Чакъров подкрепя амбициите на Мурад да стане отново кмет на Ардино, а на шефския стол в разпоредителния орган да седне Зюлфие Ибрямова.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 37
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК