Вход
София
Времето в София 2 o C

ГОРЕЩА ТЕМА: Ревизоро за "апартамент гейт" - да разследват и Лозан Панов, безпристрастно и без емоции

ГОРЕЩА ТЕМА: Ревизоро за "апартамент гейт" - да разследват и Лозан Панов, безпристрастно и без емоции

на 30.03.2019
58074
29
ГОРЕЩА ТЕМА: Ревизоро за "апартамент гейт" - да разследват и Лозан Панов, безпристрастно и без емоции
Автор: ПИК
30.03.2019
29
58074

В скандала с апартаментите има една жена с излъчване слон в стъкларски магазин. Една жена, на която амбициите й не са например да прави хубави проекти, да има успешни проекти в "Артекс". Говоря за една жена, за някаква жена. Нейните амбиции се простират в друга посока - ненавист и омраза, отмъщения. Целият този скандал се оказа битов проблем. Това заяви пред БНТ депутатът Емил Димитров-Ревизоро.

МЪЛНИЯ В ПИК: Босът на "Артекс" кум и на Цацаров - главният прокурор с евтин апартамент?

МЪЛНИЯ В ПИК: Босът на "Артекс" кум и на Цацаров - главният прокурор с евтин апартамент?

Представете си, ако тези заглавия в ПИК бяха разкрития не...

на 28.03.2019

"Косвено тя нанася на най-близките си хора щети. Що се отнася до господин Лозан Панов..., ние искаме съдът да е безпристрастен, съдиите да не носят емоции... А Вежди. Вежди ми е приятел и аз ще го защитя, защото съм убеден в правотата си. Той загуби всичките си пари в една фалирала банка. Е, приемете, че сега не знае коя следваща банка ще фалира, за да си хвърли там парите, а е предпочел вместо да ги вложи в банка с неясно какво бъдеще, да си купи нещо, за да се осигури. Не е ли на години, на които вече трябва да помисли за бъдещето си, за пенсионирането си. Същото важи и за Цецка Цачева. Десет-единадесет години е в София. Трябва вече да помисли, за да се установи трайно, а не да бъде в апартамент под наем. Утре ще престане да бъде министър, трябва да напусне апартамента. На палатка ли да излезе или на фургон?! За цените обаче не коментирам. Там вие сте в правотата си да питате. Но нека не издаваме присъди, без са сме видели един документ", заяви още Ревизоро. 

"За да говоря за другите, трябва да започна със себе си. Не съм купувал апартамент от 89-та година. Което не е добре, не е хубаво. Но така се е случил животът ми, живея в апартемента на родителите си. Но пък всичките пари, които изкарвам, давам за една къща на село, за да може децата ми да живеят добре. Но тези проблеми са еднакви за всички", коментира депутатът.

Той коментира и оставките на Цецка Цачева и Цветан Цветанов: "Цветанов, вече казах мнението си, когато е в парламента, има огромно значение за разговорите с парламентарните групи. Когато Цветанов води разговора, зад него е ГЕРБ. Той като говори, говори от името на ГЕРБ. Сега на госпожа Дариткова ще й е малко по-трудно. Ще трябва да съобщи на лидера Борисов какво точно е преговаряла. Но ние всички ще й помагаме, с нея се разбираме прекрасно. Но аз не би трябвало да коментирам други политически сили, защото самата парламентарна група го е направила".

Сподели:
свързани новини
Главният архитект на София призна: Мирянови му оказвали натиск с есемеси за "Артекс" Главният архитект на София призна: Мирянови му оказвали натиск с есемеси за "Артекс"
Главният архитект на София Здравко Здравков заяви, че не...
на 27.03.2019
ДНСК проговаря за небостъргача "Златен век" на "Артекс" ДНСК проговаря за небостъргача "Златен век" на "Артекс"
Спазен ли се законът при строителството на небостъргача...
на 28.03.2019
Напиши коментар »
(29)
1
Аз съм прост и не разбрах коя е тази жена. Ако ревизорите не иска да ми каже някой друг...А за Цачева да питам колко хора живеят на квартира в София от дълги години и не могат да си купят и панелка..А за Вежди щял да го защити защото му бил приятел...А ми ако не му беше приятел какво щеше да каже.?За Цветанов ми писна да слушам..
2
Защото те са отмъстителни.
3
Коко, много си прав. Прост си
4
Този индивид е живо доказателство за това, какви идиоти е раждала и продължава да ражда герберска майка юнашка.
5
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
6
Този Лозан на пъпа ви поникна...ставате смешни!
7
Рязания Боко го амнистира за КТБ но трябва да мери с един аршин ,лакомиа Турчин се гледа да удари кьоравото въз от парламента фес-Залагаш на връски а 1111111111!!!!!!!??????Докога ????????
8
Бедната курнела , не е имала повече затова е дала само по 200 лв на квадрат !! Трябвали са й за палата на синъ й от костов , в омразната америка !
9
ЕТО ТЕ помако Е БАН................................Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
10
За какво да разследват Панов? Нали апартамента на жена му е преди брака? Или за отвличане на вниманието. И на децата стана ясно, че най-големите айдуци са от ГЕРБ и БСП. Първо тях очистете, па после говорете за Филанкишията...
11
Тоя лозан , не е ли на фатмака човек ? И къде се крие грипена ? Зачезна някъде , за рокли ли да гази инвалиди ли ?
14
ДРУГИЯ ПЪТ ЕМКА ТЕ ИСКАМ В ГЕРБ. ВИЖДАМ,ЧЕ СЕ РАЗБИРАШ С БОРИСОВ А И СПОРЕД МЕН КОНРОЛА И СПАЗВАНЕТО НА СРОКОВЕТЕ С ПЛАЩАНИЯТА НА АКЦИЗИ И ДАНЪЦИ Е НАЙ ВАЖНО В ЕДНА ДЪРЖАВА.
15
ЕТО ТЕ помако Е БАН------------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
16
ДА МУ РАЗСЛЕДВА, АПАРТАМЕНТА Е НА ЖЕНА МУ, ПОСЛЕ Е ОБЕЗЩЕТЕНИЕ И Е ПРИДОБИТ ОТ НЕЯ ПРЕДИ ДА СА ЖЕНЕНИ, А РАЗСЛЕДВАЙТЕ КАРАКАЧАНОВ ЗА НЕГОВИЯ АПАРТАМЕНТ ОТ 200 КВАДРАТА
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
...Панов не беше ли шеф на съда, който регистрира антибългарската партия...ДОСТ? Иначе ако искат, да разследват само жена му! Там е същата работа като на Фатмака,може да е назначил любовницата си на две ведомости, но тогава тя не му е била жена!
19
Google вече плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от дома си. Аз се присъединих към тази работа преди 2 месеца и съм спечелил $ 20544 в първия ми месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми е променен - ​​напълно към по-добро! ------>>>>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6.­c­o­m
20
Ей,ОКО ! Вярно ли е,че са те избрали за МИС ЧЕРВЕН ТРОЛ, защото много добре си въртял ДИФИРИНЦИАЛА и добре си надувал ГОЛЕМИ ТИРАДЖИЙСКИ АУСПУСИ??? gjw2 Заработи ли заплатите на твоите ЧЕРВЕНИ ТРОЛОВЕ, вече ??? ХА ХА ХА ХА ХА
21
ЕТО ТЕ помако Е БАН--------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
22
Ей,ОКО! ТИ се саморекламираш и като "А налната Холандска Кралица" ли??? Я то много псевдоними си имал на ТИР паркингите,много си дащен явно. ХА ХА ХА ХА.
23
И теб и теб да разследват, назначение на бензиновата мафия. Сигурно не си по-беден от кой да е крадец от ГЕРБ, сДС, ДпС, натуралните комуняги от БСП и т.н.
24
ЕТО ТЕ помако Е БАН-------------------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
25
„Шефа на КПКОНПИ Пламен Георгиев е купил на апартамент с площ 156 кв. м. и тераса 48 кв.м. Данъчната оценка на имота е 452 785,70 лв. За такова екслузивно жилище цената няма как да е по-малка от 1500 евро на кв. м. за апартамента и 500 евро на кв.м. за терасите или минимум 700 000 лв (350 000 евро), което прави усреднено по 900 евро на кв. м. Пламен Георгиев обаче е декларирал по нотариален акт цена 150 000 евро или средно по 384 евро на кв.м. Дали ниската цена по нотариален акт е, за да се прикрие фактът, че Георгиев не може да докаже доходи, за да плати луксозния апартамент на пълната му цена, или е преференциален жест от продавача към овластено лице, трябва да изясни оглавяваната от самия Георгиев комисия КПКОНПИ.“ ++ „Пламен Георгиев беше лично предложение на Цветан Цветанов за шеф на КПКОНПИ. Като прокурор, Георгиев стана известен с това, че прекрати проверката по делото „Ало, Ваньо”, за разговорите между Бойко Борисов и шефа на митниците Ваньо Танов, в който разговор Борисов нарежда на Танов да спре проверка в завода на „Мишо Бирата”. Сега името на Георгиев е спрягано като наследник на поста на Сотир Цацаров.“ - https://bivol.bg/apartgate-plamen-georgiev-2.html ++ Иван Гешев, зам. главен прокурор: „Пари има, но се краде много. Пари изтичат отвсякъде.“ (www.dnevnik.bg/citat_na_deniia/2019/03/20/3407272_citat_na_denia_pari_ima_no_iztichat_otvsiakude/?ref=home_red_quote)
26
Как може младата комунистка Цецка, вместо да обработна угърите в родното си село Драгана, общ. Угърчин (изпратена от Партията в работнически факултет, в който кадрите след 6-месечна подготовка са приемани за студенти без полагане на приемен изпит), да завърши задочно „Право“, да влезе гола като пушка в политиката преди 10 години, а сега изведнъж да се окаже собственик на огромен суперлукс 198,7 кв. м. апартамент в центъра на София плюс гараж 20,2 кв. м. с пазарна оценка около 1 млн. лв. (198,7+20,2=218,9 кв.м. х 2 280 евро/кв.м.= 499 092 евро)?!? ++ Как може милиционерът-физкултурник Цецо, завършил с отличие помощното училището (за бавноразвиващи се) в гр. Вършец, да придобие апартамент в луксозна сграда на последния шести етаж с площ от 240 кв. м., към който има двоен гараж и предверие с „ВИП асансьор“, като общата разгъната застроена площ на обекта е 315 кв. м. Пазарната оценка на разкошния ексклузивен имот е около 1,5 млн. лв.
27
Защо всички помачори, си мрете да се кръстите Румен или СерГей. Мене също ма целуваха по клитура отзад на един тир паркинг, но ми беше хубаво! Бях щастлива, както СС Момата когато се целуваше на Орлово мост с Чалмата!
28
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
29
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 24947
архив

Вървяла си Червената шапчица и изведнъж Кумчо Вълчо изскочил на пътя. Хванал Червената шапчица и я завел в храстите. – Давай - казал той! – Ама как да давам - казала тя - аз съм такава малка и дребна! Как да давам? – Абе, давай ти казах! – креснал Вълчо. И Червената шапчица тръгнала да си сваля гащичките. Вълкът погледнал и казал – Да не съм те довел тука да акаш, ма? Давай баницата!!!

няма нови новини
Днес: 141
hot
най-четени новини в момента
сега
2418
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Андреа и Галин се замерят с компромати - изплува филмче за възрастни с участието на...
x
3 двойки зодии, които постоянно се разделят и събират
x