Вход
София
Времето в София 3 o C

ГОРЕЩА ТЕМА: Станишев с тежък коментар за Корнелия Нинова и бламирането й от партията: Никой, който иска да ме изчегърта, не може да го постигне

ГОРЕЩА ТЕМА: Станишев с тежък коментар за Корнелия Нинова и бламирането й от партията: Никой, който иска да ме изчегърта, не може да го постигне

на 17.04.2019
50796
39
ГОРЕЩА ТЕМА: Станишев с тежък коментар за Корнелия Нинова и бламирането й от партията: Никой, който иска да ме изчегърта, не може да го постигне
Автор: ПИК
17.04.2019
39
50796

Сергей Станишев обяви, че никой не може да го отстрани от БСП. Напрежението в редиците на левицата поставя много въпросителни -  колко и кои кандидати за евродепутати ще влязат в новия европарламент и какво бъдеще очаква партийния лидер – Корнелия Нинова. Станишев коментира, че Нинова сама се е поставила в позиция, която не е подкрепяна от повечето членове и това е основание да бъде коригирана. От позицията на 5-и в листата, Станишев заяви, че влиза в битка за предстоящите Европейски избори 2019.

"Листата е избрана демократично, чрез тайно гласуване. Оттук нататък ние влизаме в битка, в кампания. Защото ние изгубихме прекалено много време в редене на листа. Нямаше нужда на два пленума да се занимаваме с това, да си причиняваме напреженията, които бяха причинени и да се стига до това напрежение. Хората не ги интересува какви са вътрешните ни отношения – кой е първи, кой е втори, кой е трети в тази листа. Хората ги интересува друго – какво БСП може да направи за това техният живот да стане по-добър, доходите им да са по-високи, работата им да е по-сигурна, семействата им да са по-добре. Това е най-важното и освен ежедневните неща на всеки българин, как България ще заеме по-силна позиция в Европейския съюз, как нашите национални интереси да бъдат защитени. Това е важното и с това ще се занимаваме оттук нататък най-сетне", коментира Станишев пред "Канал 3".

Той коментира темата дали вътрешната опозиция бламира лидера на партията Корнелия Нинова с връщането му в листата на партията, след като самият той не бе попаднал в нея в първоначалния ѝ вариант.

"Не става въпрос за вътрешна опозиция. Но в някакъв смисъл председателят на Националния съвет се постави в такава позиция, че Националният съвет да бъде принуден да коригира нейното еднолично решение, защото всички знаем, че листата, която предложи тя, беше нейна лична. Даже изпълнителното бюро я е видяло същата сутрин. Което се оказа неприемливо, защото беше важно да се дадат няколко знака. Първо – че гласът на партията се чува. Беше проведен своеобразен референдум – хиляди организации, триста конференции се проведоха, те си подредиха вижданията и заявиха на Националния съвет какво искат. Беше неприемливо този глас да бъде игнориран. Второ – да докажем, че БСП не са еднолична партия, каквато е ГЕРБ. Ние сме демократична партия, Националният съвет си влезе във функцията – на национален съвет, на висш ръководен орган на партията и го направи спокойно със сериозна дискусия и оттук нататък започваме работа", каза още председателят на ПЕС.

Какво ще се случи със Станишев след евроизборите, какво ще се случи и къде ще бъде мястото му в БСП.

"Моето място в БСП... Никой, който иска да ме изчегърта, не може да го постигне. Защото за мен БСП е кауза. Баща ми е бил в тази партия, той е рискувал живота си за нея. Целият ми живот, осъзнат, още повече политически, е свързан неразривно с БСП. Винаги съм работил и ще работя за нашата партия, независимо в какво качество.

Това, което обаче е важно да се разбере е: БСП може да спечели максимално доверие от хората, ако се докаже и покаже като категорична алтернатива на ГЕРБ – най-вече социална. Няма нужда да се състезаваме с консервативните и традиционалистките партии като ВМРО или другите патриоти на техен терен. Ние имаме наш терен. На стандарта на живот на хората, на справедливостта, на битката с неравенствата. Оттук ще дойде силният импулс за подкрепа на БСП от хората. Това трябва да преследваме и да покажем достоверност, стабилност, последователност в това", добави Сергей Станишев.

Сподели:
свързани новини
САМО В ПИК! Депутатът Георги Марков: БСП се самобламира - бламира и Нинова, и Станишев САМО В ПИК! Депутатът Георги Марков: БСП се самобламира - бламира и Нинова, и Станишев
БСП излъчи своята листа за европейските избори след...
на 16.04.2019
Напиши коментар »
(39)
1
Съсела ще баде изчегъртан от народа.....ПРЕФЕРЕНЦ-ВОТ
2
Стнишка по време на Ваше управление,стандарта на живот рязко спада,фалират банки,лева девалвира а,вие с Ленчето богатеете.
3
ха, Пръдльо!
4
измамник и гнида за Народен Съд и бесило
5
Няма закон който да регулира шашкънията на червените тапири.
6
Имаш голяма грешка съселчо НАРОДА ЩЕ ТЕ ИЗХВЪРЛИ на 26 май !!! ВЕРВАЙ МИ !!!
7
В БСП от противняк до по-голям противняк. Един няма за свяст. Не зная кои идиоти глсуват за тях.
8
Имаме новина. Бащата на другаря Станишев не бил във висшето ръководство на провалената и окървавена партия БКП, а в БСП. Другата възможност е Станишев да поставя знак на равенство между БКП и БСП и тогава се чудя какво е мнението на ПЕС, БСП социалистическа партия ли е или комунистическа и как си избраха за шеф на ПЕС комунист? Лъже бодро другаря да събере някой глас на дебил и гласчета за преференцията.
9
И Серго се взе много на сериозно... Все пак е човек, който първата му платена работа беше Мин.-председател! Аман от бюрократи! Но истината е, че червените комунисти се оказаха по-демократични от сините комунисти от ГЕРБ - все пак има битка и различни от лидера решения! А при комунистите от ГЕРБ, спуснати безродни калинки, неоспорвани от кроткото стадо, представляваща лазеща и ближеща неграмотна членска маса!
10
Има една снимка на която се целува с Местан и кълне във вечна дружба?Колко победи има срещу Борисов - нито една.Потомствен комуняга от съветски произход ,нямащ нищо общо с еврокомунизма или социалдемокрацията и в Европа го знаят и помнят...
11
Венцислав Йосифов, шеф на ПЧБ, на заведеното срещу него дело в апелативния съд. Освен всичко друго той беше и кандидат за столичен кмет на Демократичната левица на изборите през 1995 г. – малко преди да се окаже, че рвъководената от него банка е ощетила вложителите си и държавата с десетки милиарди левове........
12
Бащата на Гея на БКП си е рискувал живота като антинароден терорист шумкар и агент на СССР,за да се възпоилва по-късно кльомъкът от крадените милиони,бащътъ е унищопцител с ДС на истинската ВМРО.
13
Пак се джафкат,Серьожа как никой да не може да те изчагърта бе,още самото ти зачеване е благодарение на изчагъртване само че от чаршафа
14
В суматохата кой кой Иво е, Елена или Серго, една млада дама, на която желая прекрасно бъдеще, неочаквано се появи на стълбичката на трета позиция. Ако е умна и предвидлива, сама би се отказала от евроизборите. В интервюто й със Слави си пролича нейната същност и може на вота да получи шамара на пренареждане на листата от гласувалите с преференция. Отговор
15
Банковият фалит на България Автор: Едвин Сугарев
16
Сергей, много добре знаеш, че БСП никога не е била нито лява нито демократична партия. Тя е издънка на руският азиатски комунизъм, където никога не е имало демократичност, понеже е примитивна азиатска терористична партия. Истината е, че ти искаше да я направиш лява европейска цивилизована партия, но не успя. Стой си там, но от това губиш не само ти, но и цялата държава. БСП и нейните партийни подразделения са саботьори, дезинформатори и се занимават само с престъпност. От техните редици са милионерите, които по руски указания обраха държавата и хората, за да им напълнят бездънните джобове. Тази партия е непоправима, а ти само си губиш времето с нея.
17
Станишев го интересува само голямата заплата. Къде живе. Той е равен с габриел и майдел, типични европейски чиновници.
18
Грешиш младеж, баща ти само е забогатявал , като е отнемал животите на трудолюбиви българи(наречени според него "кулаци") и така е трупал пари за да може ти и брат ти да харчат . Анатема!!!! Ти какво си работил изобщо. Както той те е научил. Смукач.
19
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
СРЕЩАТ СЕ ДЖЕЙМС БОНД И НАШ СЕРГО ОТ ПЕС: - ДЖЕЙМС БОНД . ПРОСТО БОНД , КАЗВА ЕДИНИЯТ! -СЕРГЕЙ, ПРОСТО ГЕЙ ОТВРЪЩА ДРУГИЯТ! ЕЙ ТОВА НИ Е МАТРИАЛА ЗА ЕВРОПАТА!! ГЕЙОВЕ, КАЛИНКИ ... И КАВАЛИ, КАТО БАРЕКОВ!
22
Биволицата Импексова на много фронтове води битки, но е слаба в стратегията и тактиката!Обладана от неистовото желание да си отмъсти за уволнението като зам.министър от Станишев за корупция,загуби поредната битка! Нинова не е победител,обречена е да губи и винаги да е някакъв зам. в най-силните си години само зам.министър! Никога не е постигнала сама победа,винаги е била назначавана от менторите си,Костов,Станишев,Р.Овч, Гергов!Плащала си е по един или друг начин, но винаги е предавала менторите си. Тя си мисли,че е кифла,но е спаружена, изсъхнала поничка и дори свирка не може да направи,защото слюнката и е змийска! На змията БСП-ОПГ Нинова и сие, трябва да се смачка главата,защото ако се допусне до власт ще смачка България и всички нас, заради комисионните!
23
ИСКА ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ,А НЕ СЪВЕТСКО - АЗИЯТСКИ СЪЮЗ И КГБ.
24
Баща му е колел и бесел сега и той иска
25
анкетата в дясно днес сме вече 15 процента които няма да гласуваме
26
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
Ха, ха, ха.....техният терен било "стандартът на живота"....Боже, каква демагогия! Милионерите щели да се борят за стандарта на онеправданите и бедните????????
29
НЕ НА ЗЛОВЕЩИЯ АЗИЯТСКИ КОМУНИЗЪМ !
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
Сергейка! Качвай всички на моторетката и се бухайте от Аспаруховия мост! Непотребна сган!
32
Сергейчо го мислих за по- умнен, но с тези глупави изказвания се представя като арогантно, влюбено в себе си момченце, жадно за власт и величие.
33
Време е да накажем крадливите Импексови кучки и БСПдирасти, в лицето на пъпчасалия Клепоух Каун, крадливата Кучка Йо, Импексовата крадлива и лъжлива Курабия, както и крадливата и лъжлива СС Момата!!!
34
Google плаща 95 $ постоянно последната ми плащане чек е $ 8200 работи 10 часа от всяка седмица в интернет. Моят по-млад приятел е средно 15k през последните месеци и работи около 24 часа последователно. Не мога да се доверя на това, колко ясен беше веднъж, когато го направих. Това е моята основна грижа ... ДОБРИ УДАР. тук..........>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
35
Ха ха ха, ама само колко е гнусна крадливата СС Момата, и как много и отива да стои в Импексовата БСПдирастка партия, за да ги води по Гейпарадите наред.Задръжте си го заедно с крадливата му дърта кучка Йо, те са си лика и прилика, и нека да се гъчат още с пари, а бедните червени кучки и ПЕСове ги яли!!
36
Нинова няма спирка, тя си е по схемите - след план 1, е включила план 2 - преференции по места!
37
СтаниШефф никой не можел да го изчегерка. Цв.Цв. никой не можел да го накаже. Тия цървули са май близнаци...
38
този отвратителен амбулаторен политик се взе много на сериозно. А всъщност е едно клише. Засега временно закрепи 5 място благодарение на Гергов, Миков, Дъбака, Тъпака и др. БСП олигархически боклуци - нито леви нито социалистически. По-малко да лае, щото нищо не се знае. Че има преференции и да не тръгне за Брасълс с празна торбичка.
39
... бе др.Станишев ще се доказвате, 60 години не стигнаха ли на баща Ви, на бащите на другите другари и на Вас и вашите другари!? Сега да чакаме децата ВИ и технитте другари ли???
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 5493
архив

Счетоводител отишъл при поп да се изповядва: - Дядо попе, голям грях направих! - Кажи, чедо? - Излъгах данъчните, дядо попе! - Това не е грях чедо, това е чудо!

 

няма нови новини
Днес: 26
hot
най-четени новини в момента
сега
1224
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Изпълнителният директор на "Левски" Павел Колев с първи думи след срещата с феновете (ОБНОВЕНА)
x
Защо мастурбацията може да е върховен кеф
x