ГОРЕЩА ТЕМА! Това ли е равноотдалеченият премиер на ППДБ

Епицентър

ГОРЕЩА ТЕМА! Това ли е равноотдалеченият премиер на ППДБ

299809
преди 5 часа
ГОРЕЩА ТЕМА! Това ли е равноотдалеченият премиер на ППДБ
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Банкерът и финансист Левон Хампарцумян вероятно ще бъде сред опциите на ППДБ за т.нар. равноотдалечен премиер. Това предположение направи Делян Добрев по време на заключителния дебат в ефира на бТВ.

препоръчано

"Слушайки Денков, се готви отново ляво популистко правителство и този равноотдалечен премиер ще е фигурата, зад която това правителство ще се скрие. Правителство с уклон на изток и Путин - без участието на ГЕРБ. Всички клетви как няма да подкрепят ГЕРБ, защото искат този или онзи премиер са оправдание, за да се случи това популистко правителство. ДБ уж са дясна партия, но три години подкрепят левите бюджети на Асен Василев, които доведоха до 18 милиарда дефицит. Това не го казвам аз - казва го министър Петкова. Досега го отричаше само Асен Василев, сега станаха двама - вторият е Левон Хампарцумян, защото според мен го готвите за независимата равноотдалечена фигура, която да предложите за премиер. Този дефицит няма да го има, защото вероятно ГЕРБ ще има правителство след изборите и тези действия няма да зависят от вас", каза Добрев.

Хампарцумян беше забелязан да седи на първия ред по време на събитие на "Продължаваме промяната" в столичен мол. Банкерът седеше в компанията на Венеция Ангова и Кирил Петков.

Той отговаря на профила да е с икономически профил.

Другият вариант, който от ППДБ лансират, е кандидатът да е бъде бивш конституционен съдия с опит в политиката. На този профил пък отговаря бившия премиер Филип Димитров.

Споменават се още имената на Иван Костов, Петър Стоянов и Марин Райков.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 октомври - лично щастие и приходи очакват Везните, сексуални разочарования за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 октомври - лично щастие и приходи очакват Везните, сексуални разочарования за Скорпионите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ осветлява нови схеми и измами на Терзиев и Бонев: Докога ще гледаме сериала Кметът беглец?! (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ осветлява нови схеми и измами на Терзиев и Бонев: Докога ще гледаме сериала "Кметът беглец"?! (ВИДЕО)
ново
Днес: 84
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК