Вход
София
Времето в София 20 o C

ГОРЕЩА ТЕМА! Тома Биков с ексклузивен коментар: Никой не е заплашвал Виктор Николаев!

ГОРЕЩА ТЕМА! Тома Биков с ексклузивен коментар: Никой не е заплашвал Виктор Николаев!

на 07.10.2017
4279
37
ГОРЕЩА ТЕМА! Тома Биков с ексклузивен коментар: Никой не е заплашвал Виктор Николаев!
Автор: ПИК
07.10.2017
37
4279

Къде започва и завършва свободата на словото, пита депутатът от ГЕРБ

Имам естетически проблем с това, което и двамата са казали - и Антон, и Валери Симеонов не са се изразили правилно, за да бъдат разбрани правилно. Да приемем, че са неуместни шеги. Но обвиненията, че има опит за унищожаване на свободата на словото чрез подби участия (аз ги възприемам като гафове). Това заяви пред "Събуди се..." депутатът от ГЕРБ Тома Биков по повод скандала, разразил се след реплика на съпартиеца му Антон Тодоров към тв водещия Виктор Николаев.

ГЕРБ с позиция за екшъна с Тодоров и Виктор Николаев

ГЕРБ с позиция за екшъна с Тодоров и Виктор Николаев

ПП ГЕРБ винаги е защитавала свободата на медиите. По...

на 06.10.2017

Биков подчерта, че това не е бил "планиран тест" да се види дали журналистите "ще се възпламенят" или обществото ще застане зад това. "За нас няма неудобни въпроси и тезите на Антон Тодоров са негови лични тези. Това беше казано в декларацията на ГЕРБ. Антон Тодоров през последните няколко седмици по повод и обсъждането на кандидатурата му за председател на Комисията по досиетата, бе подложен на сериозен натиск, включително и обиждан. Аз имам голяма търпимост към обиди, други имат малка търпимост и се изнервят. Към него имаше обиди на много ниско ниво. Аз не се впечатлявам от това, но има хора, които се впечатляват", заяви Биков.

"Антон Тодоров не е заплашил Виктор, че ще го уволни от Нова телевизия. Той се опита да иронизира. Аз също не разбирам подобен тип шеги, но бих казал - това бе едно неудачно чувство за хумор. 

"Държа да кажа - борбата за свободата на словото е преди всичко борба на самите журналисти. Това е отговорност и кауза на журналистите, казвам го като бивш журналист. Краят на свободата на словото не се обявява с края на едно интервю. Тя се усеща, когато хората заживеят в една несвобода... Пак казвам - политиците, говоря по принцип, са склонни (защото защитават интереса на своята идея) да ограничават свободата на словото. За да не бъде ограничена тя, отсреща трябва да има сериозен отпор. И когато казваме, че България е в дъното на свободата на словото, може би не трябва да се обвиняват само политиците, но и да се помисли журналистите и собствениците на издания какво са направили за това", коментира Биков.

Запитан защо премиерът не се е изказал по случая "Тодоров- Николаев", той отговори: "Премиерът е лидер на ГЕРБ. Щом има позиция на ГЕРБ, тя е и позиция на премиера".

"Класацията, че България е на дъното на свободата на словото, не съм наясно по каква методология се прави тази класация... Проблем на медиите има, но не мисля, че той започва и завършва с вчерашните интервюта на Антон Тодоров и Валери Симеонов. Цялата гилдия и общество са насочени към това "да се отрежат главите" на Антон Тодоров и Валери Симеонов. А проблемът изобщо не е в тях", отбеляза Биков.

 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(37)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
ПОРЕДНИЯТ ГМО- ИДИОТ НА ПРЕХОДА !!!
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
ЖУРНАЛИСТИТЕ СА КАТО ЕДНА ГЛУТНИЦА ВЪЛЦИ, КОЯТО ИСКА ДА РАЗКЪСА НА ПАРЧЕТА ГЕРБ И ИЗПОЛЗВАТ ВСИЧКИ МЕТОДИ . ---- НЕ ПОМНЯТ ЛИ НАПИСАНОТО В " ТРУД " БЪЛГАРИЯ УБИ ДЕТЕ " СРАМ И ПОЗОР ЗА ЖУРНАЛИСТИКАТА .
5
ГМО КРАВА ОТ ГЕРБ
6
Авторът на бестселъра " ШАЙКАТА ГРОБ" Антон „папката“, ПАК Е ОБЪРНАЛ ПАЛАЧИНКАТА (РЕЗБАТА) !!!
7
или на този, който се опитва да ме изкара, че съм луд.....
8
Всички чуха и видяха заплахите и укорителния тон на психото Антон Т. само Биков не. За това много хора обвиняват Биков в слугинаж и наистина си е подлога в името на интереса. Жалък неосъществен актьор, но то в тази партия е пълно и основно с неграмотни измекяри жадни за лапане
9
Първият беквокал се показа. Да влезе следващия
10
Какъв е приносът на това лице към българското законодателство? Защо вземате интервю от него? В какво качество?
11
Като цветарка е този човек довечера в студиото преди мача също да го чуем.
12
най вероятно им плаща някой като през 2013 годи, тогава пак така скочиха и някои се пооблажиха дори. ..Нали помним Викторчо в коя телевизия беше и след интервюто на Орешарски какво стана с него и ги питам тия дето от вчера лаят. Кога имаше изгонени журналисти при комунистите ли или при герб. Чудя се на плитката памет на народа.....не искам да се върнат преди 1989г. но поне да помнят 2013 преврата на сергей, тогава той се упражняваше в пропагандна и подривна дейност финансиран от руски капитали, сега нинова иска да се изпъчи и да докаже ,колко е верна на путин, пу..червени боклуци. Помнете само,че Путин не е червен, той е диктатор.
13
Един от голямата четворка на Фурнаджийските лопати - Антон Тодоров, Тома Биков, Георги Марков, Спас Гърневски.
14
Много и непрекъснати скандали от всякакво естество. Лъжат, мажат, но не могат да смогнат да изчистят. Сладък е живота на новите бързоизхабрикувани милионери, за това борбата е неистово жестока и такива меркантилни въртиопашки са във вихъра си. За една клиентелистка партия, където всичко е съградено в името и на основата на интереса разкритията на такива шуробаджанашки и приятелски схеми за източване на обществени средства е нож в сърцето...
15
Цветанов си отглежда кучета,със специално предназначение.Държи ги в клетка, храни ги с тлъсти свински бутове,затвореното пространство ги озверява и в определен момент,когато опонента трябва да млъкне,той пуска песовете да си свършат "работата".Сутрин, студията,сайтовете,пращят от новини за оръфани до кокал противници на герб.Тази сутрин,Теж.Алт.-Атанасова говори,че не знае какво е имал г-н Тодоров Впредвид,когато е повишил тон на водещият В.Николаев.Думата предвид,я изписвам,както я произнесе "ораторката",пенкилер за всичко което се случва в държавата.Изобилстват измъчените каламбури в говоренето на тази и на КАРАянчева,когато случайно съм попаднал на ТВ-канал с тяхното "обаятелна"присъствие.
16
МНОГО СА ЖЕЛАЕЩИТЕ ОТ БСП ДА СЕ ДОКОПАТ ДО ВЛАСТТА И ДА ОГРАБЯТ ХАЗНАТА , КАКТО ПРЕДИ. ПИК Е ОВЛАДЯН ОТ ТЯХ.
17
Всеки, който изнася на показ корупцията клати държавата /ГРОБ/ и трябва да бъде предаден на цацаратурата
18
ebati nahalnia bokluk nagal
19
А той , откъде знае, или е част от групата на заплашителите?
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
За какво са ни грипените, срещу кого ще се бием, другарю? След като Русиея не ни е потенциален враг, приятел ли ни е Русия, подготвяте ли пилоти за дезертьорство за да се присъединят с грипените към руската армия. Някак си тия въпроси не ми дават покой след неориентираните изказвания на главния командващ.
22
Хора,давате ли си сметка колко дълбоко сме потънали в калта, след като си избираме наши представители в Парламента хора като А.Тодоров, Т,Биков и ония бивш кмет на Пловдив, който пишеше оди за възхвала на комунизма, после съсипа СДС в Пловдив сега пък е от ГЕРБ.
23
Не се мъчи да си даваш отговор на тия въпроси, нямаш толкова мозък. Само да ти кажа, че след като сме в НАТО,съответно трябва и ние да харчим пари за въоръжение. Не става въпрос за война, а за търговия. Военната промишленост трябва да печели. Или разсъждаваш като бай Ганьо - те да ни пазят,ама без пари.Нема такъв филм.
24
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
25
Гербери вмирисани... Скоро Слави ще ви заличи от политическата карта... Видовден идва... Много скоро
26
Тоя ми беше мъжка секретарка и близач.
27
PIIIK+++льoвcите не дават коментари и трият....БОКЛУЦИИИИИ, ЛАПАЙТЕ МИ ГО ДО КАРТОФЕНИЯ ПОЯС.
28
Поредния завършен идиот с дрънкащи съчми в главата.
29
Първата задача на Борисов беше да купи ( pik, 24ch.) и опростачи медиите, след което с помощта на продажните журналисти започна да манипулира и опростачва народа. Това да купи социолозите беше за него лесно, като да каже някоя простотия в ЕС. И последваха вече големите неща : Закриване на "Южен поток" и „ АЕЦ ”, далавери в митниците, Закриване на болници и кражба от парите на Здравната каса, Колосални кражби от Еврофондовете, от Бюджета, от Псевдо-Саниране, от Спортни залички и Некачествени Магистралки, Велоалейки и Постоянни имитации на ремонти във всички общини с ГЕРБЕРСКИ кметове.
30
Медиите в страната на Борисов: Свободни, колкото колегите им в Русия и Турция https://frognews.bg/novini/mediite-stranata-borisov-svobodni-kolkoto-kolegite-rusiia-turtsiia.html#comment
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
БСП СТАНА ЕДНА ДОЛНА КЛЮКАРСКА ПАРТИЯ ЗАВЛАДЯНА ОТ ЗЛОБНИ НЕЗАДОВОЛЕНИ ЖЕНИ С ПЛИТКИ УМОВЕ. ТАСКО, КУТЕВ, БОЙЧЕВ, СИМОВ И ОЩЕ ЕДИН ДВАМА БЕГ ВОКАЛИСТА ПРИГЛАСЯТ НА ЖЕНСКИЯ ХОР!? КОЙ ИМ ОБЪРКА ПОНЯТИЯТА НА ДРУГАРИТЕ, ЛЕНИН ЛИ, СТАЛИН ЛИ, ГЕЯ СЕРГЕЙ ЛИ? ЗА 30 ГОДИНИ ЕДНО НЕЩО НЕ ПОСТРОИХА, НЕ ОСТАВИХА СЛЕД СЕБЕ СИ НЕЩО ДА ГИ ЗАПОМНЯТ ХОРАТА. НИЩО, НАТИНГ, ЗЕРО, ПАРДОН -ТРИ ЛОКВИ БЕЛЕНЕ, ЦАНКОВ И ВОДНО ОГЛЕДАЛО КЪРДЖАЛИ ЗА ОБЩО 4-5 МИЛИАРДА??????
33
Тома Биков, 2012 г.: ОБЕЩАВАМ, ЧЕ ЩЕ НАПРАВЯ КАКВОТО ЗАВИСИ ОТ МЕН БОЙКО БОРИСОВ, НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ СЕДНЕ В КРЕСЛОТО НА МИНИСТЪР – ПРЕДСЕДАТЕЛЯ
34
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
35
Хора като Томето Биков , Спас Гърнето , Тончо Тодоров , Деса Дуловска , Цвета Каранякоя , Цецерон - все изявени знаменосци на СУДЖУКОВАТА партия. Отлично , живо доказателство за това , че хамелеонщината е жива и е свързана с простащината.Не бъдете като тях , запазете облика си.
36
За справка: сръбския вестник "Рога и копита", от youtube
37
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

– А между нас нали все пак има нещо?
– Да скъпа, нарича се пропаст.

няма нови новини
Днес: 120
hot
най-четени новини в момента
сега
2339
четат ПИК
сега
четат тази новина
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Борисов с важна новина за ужилените от "Олимпик" (ВИДЕО)
x
САМО В ПИК! Топастроложката Алена с пълен хороскоп за днес
x