Вход
София
Времето в София -3 o C

ГОРЕЩИ РАЗКРИТИЯ: Юрист ли е наистина Мая Манолова

ГОРЕЩИ РАЗКРИТИЯ: Юрист ли е наистина Мая Манолова

на 05.10.2019
146501
73
ГОРЕЩИ РАЗКРИТИЯ: Юрист ли е наистина Мая Манолова
Автор: ПИК
05.10.2019
73
146501

Тотално непознаване на нормативната уредба демострира кандидат кметицата Мая Манолова. Последната изцепка на кюстендилката е от среща в Горубляне. Там пред не повече от 12-20 души кандидатката на БСП за стола на Фандъкова заяви, че ще уреди горублянци с избираем “кметски наместник”. Изказването е повече от абсурдно и втрещи сериозно юридическите среди. “Кметският наместник” е назначаема позизия в местната власт. Няма как наместника да бъде избиран.

Той се назначава от кмета на съответния район в случая Младост. В последните месеци все повече се вижда тоталната некомпетентност на Мая Манолова. В академичната общност сериозно се заговори за липса на юридическа квалификация на острието на БСП. 

Припомняме, че съмнения за дипломата на Манолова съществуват отдавна, тъй като според биографията и е учила в Москва, но незнайно какво. В последствие е специализирала в УНСС. Специализацията обаче не е образователна степен. Според закона, юридическото образование е само във форма магистър. Напълно възможно е Манолова да се окажа без диплома по право. Каква диплома има и защо я крие може да каже само самата Мая? 

Въпросът тежи с все по-голяма сила. София може да се окаже в ръцете на некомпетентен човек, което би било напълно възможно, ако Манолова спечели. За радост на софиянци, кюстендилката все повече отблъсква избирателите и подкрепата за нея върви към дъното. По данни на социолози инерцията набрана от поста на омбудсман все повече намалява и приближава статични стойности. Загубата на доверие спрямо Манолова е в границите между 1-2% за всеки изминал ден от кампанията.

Сподели:
свързани новини
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 18489
архив

Между приятелки: – Аз пък вече нямам кой знае какви претенции към мъжа, за който искам да се оженя… Важното е да е добър човек, културен, възпитан… Как мислиш, дали са останали още такива милионери?

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ дари два апарата за кръвна плазма в Плевен и Стара Загора (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Тези 3 зодии поставят партньора на първо място
x