ГОРЕЩО В ПИК: Агитки се готвят да леят кръв по тъмно - полицията и службите на крак (СНИМКИ)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ГОРЕЩО В ПИК: Агитки се готвят да леят кръв по тъмно - полицията и службите на крак (СНИМКИ)

71813
на 02.09.2020
ГОРЕЩО В ПИК: Агитки се готвят да леят кръв по тъмно - полицията и службите на крак (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Поръчковите агитки, които по-рано днес нападнаха и раниха над 100 полицаи, ще се върнат на площада довечера със задача да леят кръв. 

препоръчано

Тази оперативна информация са получили службите, които следят от близо действията на метежниците, призовани от юмрука на Румен Радев и по заповед на подсъдими и обвиняеми олигарси.

 Според информацията след сутрешния им провал за щурм на парламента, осуетен буквално с телата на униформените, сега агитките получили команда да се върнат по тъмно. Тогава щели да опитат нов щурм и атака срещу полицаите. Това е и причината и към този момент униформените да са на крак в центъра на столицата. 

МВР е взело необходимите мерки и из цяла София се следи движението на агитките от агресори, а около институциите в триъгълника на властта остават да бдят спецчасти на полицията, оборудвани за тежки сблъсъци. Не са прибрани и водните оръдия, които ще бъдат използвани, ако отново се стигне до кървави атаки. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с ЕКСПЕРТЕН АНАЛИЗ пред ПИК TV: ГЕРБ, ДПС и ППДБ потискат кампанията, защото разчитат на твърдите си ядра! Нови компромати - в седмицата преди вота (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с ЕКСПЕРТЕН АНАЛИЗ пред ПИК TV: ГЕРБ, ДПС и ППДБ потискат кампанията, защото разчитат на твърдите си ядра! Нови компромати - в седмицата преди вота (ВИДЕО)
ново
Днес: 45
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК