ГОРЕЩО В ПИК: Близък на Корнелия Нинова социалист с 4-етажен хотел край Гоце Делчев (СНИМКИ)

Политика

ГОРЕЩО В ПИК: Близък на Корнелия Нинова социалист с 4-етажен хотел край Гоце Делчев (СНИМКИ)

119121
на 09.05.2019
ГОРЕЩО В ПИК: Близък на Корнелия Нинова социалист с 4-етажен хотел край Гоце Делчев (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Нови разкрития за луксозните имоти на представители на БСП продължават да излизат наяве. Оказа се, че заместник-кметът на БСП в Гоце Делчев Валери Сарандев, кой е и бивш областен управител на Благоевград, притежава луксозен 4-етажен хотел край Гоце Делчев.

препоръчано

За поредната имотна находка на опозицията алармира в профила си във Фейсбук бившият депутат от ГЕРБ Антон Тодоров. По думите Сарандев е изключително близък с Корнелия Нинова, а в момента съпругата му и един от синовете му управляват 4-етажното бижу, намиращо се в село Тешово, намиращо се на по-малко от 20 км от Гоце Делчев.

"Малкото четириетажно хотелче на семейството на зам.-кмета от БСП в Гоце Делчев Валери Сарандев. Хотел "Алгеса" в с. Тешово, община Хаджидимово. Съпругата му е управител на фирмата, а единият от синовете му - собственик на капитала. Същият Сарандев е особено близък с Корнела, той е и областен председател на БСП-Благоевград, а по време на служебното правителство на Румен Радев беше назначен за областен управител на област Благоевград. Интересно е да се провери всичко около този човек", написа във Фейсбук Тодоров.

Припомняме, че това е поредното разкритие за имот на представител на опозицията. Агенция ПИК единствена разкри за имотните облаги на президента Румен Радев, който си е закупил изключително евтино апартамент в София, а докато е бил летец, е ползвал две ведомствени жилища, което е в разрез с правилата.

Медията направи и сензационни разкрития за имотната кралица на БСП Елена Йончева, която притежава за над 2 млн. лв. Семейството на мъжа й пък може да се похвали с 3 къщи за гости край морето, за които няма данни да са използвани като такива.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 8 май - денят е нервен за Близнаците, успехите намигат на Лъвовете САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 8 май - денят е нервен за Близнаците, успехите намигат на Лъвовете
ПИК TV x
Доц. Стойчо Стойчев С ТОП ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Минимум шест партии в следващия парламент, може и осем! Възраждане, ДПС и ППДБ в битка за второто място (ВИДЕО) Доц. Стойчо Стойчев С ТОП ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Минимум шест партии в следващия парламент, може и осем! "Възраждане", ДПС и ППДБ в битка за второто място (ВИДЕО)
ново
Днес: 80
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК