ГОРЕЩО В ПИК: Блокададжиите пръснали над 26 бона за палатки и шатри! Откъде пари? (СНИМКИ)

Животът днес

ГОРЕЩО В ПИК: Блокададжиите пръснали над 26 бона за палатки и шатри! Откъде пари? (СНИМКИ)

58357
на 31.07.2020
ГОРЕЩО В ПИК: Блокададжиите пръснали над 26 бона за палатки и шатри! Откъде пари? (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Блокададжиите в центъра на София, които вече трети ден предизвикват огромен хаос в движението в столицата, като затапват възлови кръстовища, са пръснали огромни пари за палатки и шатри.

препоръчано

Припомняме, че шепа метежници, които по всевъзможни незаконни начини се опитват да свалят легитимно избраното правителство у нас, опънаха палатки и шатри пред президентството и на кръстовището при "Орлов мост", където вече трети ден движението е блокирано.

От снимките на палатките се вижда, че те са еднакви, което подсказва, че най-вероятно са закупени от един човек и са раздадени на метежниците, преди да бъдат опънати в центъра на София. Това е още едно доказателство, че блокадите са добре организирани и подплатени от обвиняеми олигарси, които се укриват в чужбина и правят всичко възможно, за да се докопат до властта.

Във Фейсбук Лидия Първичкова дори прави сметка, че палатките и шатрите, които блокададжиите са опънали на двете възлови места в столицата, струват около 26 000 лева.

Ето какво пише тя:

"Протестите не са платени, те са спонтанни с еднакви палатки на цена 490 лева броя, лично преброи 30. Шатрите са по 189 лева броя. Само на Министерски съвет са 10 от този вид, като гледам снимките на "Орлов мост", там са поне 15.

Проста сметка показва:
30 шатри=5670 лв.
30 бр. палатки=19600 лв.

Или 26 000 лева в момента са по кръстовищата. Импровизирано, спонтанно и луксозно.

И само някой да посмее да каже, че не е безплатно всичко в тези протести, значи е гербер, нали?"

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГ: Ден за молитва, алтруизъм, снизхождение, осмисляне на живота и своето място света АСТРОЛОГ: Ден за молитва, алтруизъм, снизхождение, осмисляне на живота и своето място света
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: До края на годината завършваме участъка на АМ Европа от ГКПП „Калотина“ до Драгоман (СНИМКИ/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: До края на годината завършваме участъка на АМ "Европа" от ГКПП „Калотина“ до Драгоман (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 108
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това