ГОРЕЩО В ПИК: Блокададжиите пръснали над 26 бона за палатки и шатри! Откъде пари? (СНИМКИ)

Животът днес

ГОРЕЩО В ПИК: Блокададжиите пръснали над 26 бона за палатки и шатри! Откъде пари? (СНИМКИ)

61583
на 31.07.2020
ГОРЕЩО В ПИК: Блокададжиите пръснали над 26 бона за палатки и шатри! Откъде пари? (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Блокададжиите в центъра на София, които вече трети ден предизвикват огромен хаос в движението в столицата, като затапват възлови кръстовища, са пръснали огромни пари за палатки и шатри.

препоръчано

Припомняме, че шепа метежници, които по всевъзможни незаконни начини се опитват да свалят легитимно избраното правителство у нас, опънаха палатки и шатри пред президентството и на кръстовището при "Орлов мост", където вече трети ден движението е блокирано.

От снимките на палатките се вижда, че те са еднакви, което подсказва, че най-вероятно са закупени от един човек и са раздадени на метежниците, преди да бъдат опънати в центъра на София. Това е още едно доказателство, че блокадите са добре организирани и подплатени от обвиняеми олигарси, които се укриват в чужбина и правят всичко възможно, за да се докопат до властта.

Във Фейсбук Лидия Първичкова дори прави сметка, че палатките и шатрите, които блокададжиите са опънали на двете възлови места в столицата, струват около 26 000 лева.

Ето какво пише тя:

"Протестите не са платени, те са спонтанни с еднакви палатки на цена 490 лева броя, лично преброи 30. Шатрите са по 189 лева броя. Само на Министерски съвет са 10 от този вид, като гледам снимките на "Орлов мост", там са поне 15.

Проста сметка показва:
30 шатри=5670 лв.
30 бр. палатки=19600 лв.

Или 26 000 лева в момента са по кръстовищата. Импровизирано, спонтанно и луксозно.

И само някой да посмее да каже, че не е безплатно всичко в тези протести, значи е гербер, нали?"

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Слави събра 1000 души на среща в Пловдив (ВИДЕО/СНИМКИ) ПЪРВО В ПИК! Слави събра 1000 души на среща в Пловдив (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК