ГОРЕЩО В ПИК! Борисов изплю нови подробности от тайната среща с ген. Атанасов - лидерът на ДСБ му признал кой е "равноотдалеченият" им премиер (ВИДЕО)

Акценти

ГОРЕЩО В ПИК! Борисов изплю нови подробности от тайната среща с ген. Атанасов - лидерът на ДСБ му признал кой е "равноотдалеченият" им премиер (ВИДЕО)

319952
преди 6 часа
ГОРЕЩО В ПИК! Борисов изплю нови подробности от тайната среща с ген. Атанасов - лидерът на ДСБ му признал кой е равноотдалеченият им премиер (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бойко Борисов потвърди за среща с Атанас Атанасов, за която ПИК писа в началото на месеца.

препоръчано

Лидерът на "Демократи за силна България" Атанас Атанасов се е възползвал от извънредно заседание на Консултативния съвет за национална сигурност при президента Румен Радев, за да започне пазарлъците с Бойко Борисов за правителство.

"Имах възможност да разменя няколко изречения с Борисов и му казах директно: "Това, което предлагаме, не е блъф". Основната задача на нашата коалиция е след изборите да приложим този план, който вече неколкократно го предлагаме на обществото и на другите политически сили", заяви Атанасов.

Той визира предложението на ППДБ, на което от ГЕРБ засега категорично се противопоставят - следващият министър-председател да бъде равноотдалечен от партиите общественик. 

Оказа се, че ППДБ вече има готови имена, които да предложат на Борисов и ГЕРБ. Един от потенциалните кандидати за равноотдалечен премиер вече е бил изрекламиран пред трикратния министър-председател от ген. Атанасов на въпросната среща помежду им.

"Наско Атанасов дори ми каза име, но няма да го споменавам, защото беше в приятелска обстановка", призна Борисов. - Но този човек сега трябваше да е тук и да ви каже какво обещава, а после да отиде на предизборно събрание на ППДБ и да чуе какво искат техните избиратели".

Борисов и хората му засега поддържат тезата, че кабинетът и премиерът трябва да бъдат от ярки политически лица, които да могат да поемат политическа отговорност. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 16 октомври: Пари за Лъва, секс за Близнаците и Рака САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 16 октомври: Пари за Лъва, секс за Близнаците и Рака
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с убийствена прогноза пред ПИК TV: Преговорите за правителство ще се влачат дълго. Ще има редовен кабинет, ако... (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с убийствена прогноза пред ПИК TV: Преговорите за правителство ще се влачат дълго. Ще има редовен кабинет, ако... (ВИДЕО)
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК