ГОРЕЩО В ПИК! Васил Терзиев започна с чистката в Столична община, Лена в ролята на глашатай

Акценти

ГОРЕЩО В ПИК! Васил Терзиев започна с чистката в Столична община, Лена в ролята на глашатай

554024
на 18.11.2023
ГОРЕЩО В ПИК! Васил Терзиев започна с чистката в Столична община, Лена в ролята на глашатай
Автор:   ПИК

Васил Терзиев е започнал с чистката в Столична община още с влизането си в сградата на "Московска" 33, видя ПИК. Първи под ударите на новия кмет е попаднал шефът на Столичния инспекторат Ивайло Иванов.

препоръчано

Това разкри сивият кардинал на "Продължаваме промяната" Лена Бориславова. Младата майка го раздава глашатай на Васил Терзиев и информира за чистката в социалните мрежи. Под коментар на потребител, че трябва да се сменят хората в инспектората, за да не се налага Васил Терзиев да обикаля по инфраструктурите обекти, Лена пише: "днес шефът им вече беше съкратен."

Ако Лена не лъже симпатизантите си, то решението на Васил Терзиев да съкрати директора на Столичния инспекторат е странно, тъй като съкращаването се използва, когато се намалява щатът. По закон би следвало, ако директорът е съкратен, позицията да се закрие поне за шест месеца.

Дали обаче директорът на Столичния инспекторат е съкратен или уволнен, няма огромно значение. По-важното е, че още с първия си работен ден кметът на София Васил Терзиев започна да изпълнява планът от записа на Националния съвет на "Продължаваме промяната" за повсеместни чистки навсякъде, където хората на Кирил Петков и Асен Василев се докопат до властта.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите
ПИК TV x
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО) Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК