ГОРЕЩО В ПИК: Вижте как Лена си изхвърли боклука, а после с Найо...(СНИМКИ)

Акценти

ГОРЕЩО В ПИК: Вижте как Лена си изхвърли боклука, а после с Найо...(СНИМКИ)

476048
на 08.07.2024
ГОРЕЩО В ПИК: Вижте как Лена си изхвърли боклука, а после с Найо...(СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

След няколко месеца майчинство Лена Бориславова стана депутатка, но изглежда този факт по никакъв начин не е нарушил ежедневната й рутина. Бившата говорителка на Кирил Петков в Министерски съвет не се срамува сама да си изхвърля боклука, засякоха я фоторепортерите на ПИК.

препоръчано

Понеделник, който не работен ден за народните представители, амбициозната юристка прекара в офиса на "Продължаваме промяната". Преди това обаче Лена се погрижи да почисти дома си от отпадъците от храна, натрупани в найлоново пликче.

ПИК забеляза, че Бориславова спазва правилата за разделно изхвърляне на боклука. Депутатката прекара няколко минути до контейнерите край кооперацията си в столичния квартал "Лагера", докато раздели хартиените от пластмасовите отпадъци. За което само можем да я адмирираме.

След като реши въпроса с боклука, Лена се качи на бялата си "Тойота" и се отправи към жълтите павета, където от няколко месеца е ситуиран новият офис на пепейците. На път за едно от двете си работни места брюнетката се отби в "Грийн кафе", откъдето излезе с две чашки разхладителни напитки.

На паркинга край старото Народно събрание Бориславова паркира возилото си, а там я пресрещна Найо Тицин. След което двамата колеги се отправиха към офиса на ПП. 

Не особено удачен за физиката на Лена обаче бе пантолонът й в мръсно жълто, неприлично впил се в задните й части.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 49
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК