ГОРЕЩО В ПИК: ГЕРБ стартира кампанията със специален ритуал - остриетата на крака пред Началника над Борисов (СНИМКИ)

Акценти

ГОРЕЩО В ПИК: ГЕРБ стартира кампанията със специален ритуал - остриетата на крака пред Началника над Борисов (СНИМКИ)

181727
на 12.05.2024
ГОРЕЩО В ПИК: ГЕРБ стартира кампанията със специален ритуал - остриетата на крака пред Началника над Борисов (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Водачите на кандидат-депутатските листи на ГЕРБ-СДС се явиха на крака пред Началника на Бойко Борисов, за да получат благословия за убедителна победа на изборите на 9 юни, видя ПИК.

препоръчано

Борисов обича да се обръща с "Началника" към Господ, а в партията винаги демонстрират уважително отношение и почит към църквата.

Почти всички остриета заведоха екипите си на водосвети до храмове из цялата страна. Църковният маратон даде самият Борисов на Великден, когато посрещна Възкресение Христово в Клисурския манастир над Банкя.

"По традиция дадохме старт на поредната предизборна кампания с водосвет в Катедралния храм "Св. св. Кирил и Методий" в Ловеч. Тръгваме за убедителна победа с отбор от млади хора и доказани експерти в своята област. Последните години ясно показаха, че в политиката няма място за аматьори. Наложеното от опонентите ни безвремие трябва да приключи. Нужни са опитни политици, с воля и капацитет да управляват държавата. Защото светът е раздиран от кризи и противоречия и България няма повече време за губене. Време е да сложим край на този мрак! 
Ние от ГЕРБ знаем как да върнем стабилността; как утрешният ден да е по-добър, по-сигурен, по-смислен!", заяви от Ловеч водачът на местната листа Николай Нанков.

Делян Добрев също заведе хората си в Хасково, в местната църква "Свети архангели Михаил и Гавриил". "Традиционно всички кампании ги започваме с водосвет да помолим за Божията помощ, защото вярваме, че това ни помага да успеем. Явяваме се на тези избори и търсим подкрепа, защото като екип знаем как най-добре да управляваме държавата в полза на хората", каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС с №22 за изборите за народни представители в Хасковска област.

"Ще водим позитивна кампания. За разлика от критиките ни през последните 3 г., в тази кампания аз самият смятам да не обръщам никакво внимание на всички поразии, които другите направиха, а да кажа на хората какво ние ще променим, за да започне държавата пак да се развива", добави Делян Добрев.

Младен Маринов, който е водач на ГЕРБ за София област, и екипът му получиха благословия от отец Николай и отец Харитон в един от най-големите храмове в Софийска област - костинбродската църква "Свети Свети Кирил и Методий".

"Традиционно тръгваме от храма в Костинброд, за да стигнем до всеки един човек, до всяко едно семейство в градовете и селата на нашата област. За пореден път ще Ви изслушаме, за да чуем какви са Вашите проблеми и как можем заедно да ги разрешим. Защото, както винаги, ще се стремим нашата кампания да бъде "от врата на врата". И защото силата на ГЕРБ е в пряката връзка с хората. Ние, нямаме нужда от "посредници", за да бъдем заедно, да работим заедно и да се подкрепяме взаимно, когато се опитват да ни "изчегъртат". Тръгваме пак из пътищата на Софийска област за #СтабилнаБългарияВСигурнаЕвропа! За да продължим напред с номер и шестата ни убедителна изборна победа!", заяви Маринов.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 53
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК