ГОРЕЩО В ПИК: Граждани се събират на митинг срещу вандалите на Румен Радев (СНИМКИ)

Политика

ГОРЕЩО В ПИК: Граждани се събират на митинг срещу вандалите на Румен Радев (СНИМКИ)

120971
на 19.08.2020
ГОРЕЩО В ПИК: Граждани се събират на митинг срещу вандалите на Румен Радев (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Мощен отпор се готвят да дадат столичани утре вечер срещу рушителите на държавата, призовани от юмрука на Румен Радев. Те се обявяват срещу незаконните блокади и безчинствата на вандалите в столицата, видя ПИК. Целта им е да покажат на властите, че мнозинството от гражданите не подкрепят действията на метежниците и искат полицията да въведе ред.

препоръчано

"Ние сме изплашени от агресивните акции срещу хората, които не подкрепят пуча на Румен Радев. Те вече ни нападат и затова трябва да подкрепим властта, за да има куража да сложи край на това беззаконие и да си влязат в правомощията. Мнозинството от гражданите са срещу тези хора и блокадите им и искат да се придвижват свободно в столицата до дома и работното си място", казват самоорганизиралите се хора във фейсбук.

Те са подали и надлежното заявление до общината за митинга си, за разлика от метежниците, които блокират града незаконно. 

"Подадох уведомление за съгласуване до Столична община и СДВР за провеждане на мирен протест срещу вандалските и хулигански действия на част от групата протестиращи хора. Също така ще подпишем и внесем молба до Началника на СДВР за прекратяване и недопускане в бъдеще на подобни действия.

Мероприятието ще се проведе на 20. 08. от 19 до 21 ч. в градинката на площад Възраждане срещу СДВР.
Който желае, може да дойде само за да се подпише на молбата", пише във фейсбук един от инициаторите Веселин Георгиев. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Хороскопът на Алена за петък: Трудности заради роднини за Близнаците, възможни измами за Лъвовете Хороскопът на Алена за петък: Трудности заради роднини за Близнаците, възможни измами за Лъвовете
ПИК TV x
Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО) Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО)
ново
Днес: 58
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК