ГОРЕЩО В ПИК! Делян Пеевски обеща от Якоруда: Дерибеите ще страдат! (ВИДЕО)

Епицентър

ГОРЕЩО В ПИК! Делян Пеевски обеща от Якоруда: Дерибеите ще страдат! (ВИДЕО)

134715
преди 4 часа
ГОРЕЩО В ПИК! Делян Пеевски обеща от Якоруда: Дерибеите ще страдат! (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Видео от разговор между председателя на ДПС Делян Пеевски и кмета на град Якоруда Мехмед Вакльов се разпространява в социалните мрежи. 

препоръчано

"Кмете, къде сме сега?", обръща се Пеевски към градоначалника.

"В Доха", шегува се Вакльов, правейки препратка към лъжите, които отцепниците от ДПС и приближени на тях медии разпространиха, че Пеевски е заминал в чужбина.

"В Доха ли сме? Сега ще разочароваме тези журналисти, честни, почтени, красиви, които толкова много ни търсят. Аз съм при хората, мили мои, където винаги ще бъда. А дерибеите ще страдат. Тепърва ще дойде Новото начало на ДПС във всички дерибейски общини, както дойде Новото начало в Якоруда", увери Пеевски както кмета на града, така и стотиците симпатизанти на ДПС-Ново начало, които го посрещнаха.

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социологът от Галъп Петко Петков с ЕКСПЕРТНА ПРОГНОЗА два дни преди вота: ДПС-Ново начало, БСП и АПС са с изравнени възможности! В неделя вечер може да имаме политически хелоуин, ако... САМО В ПИК TV! Социологът от "Галъп" Петко Петков с ЕКСПЕРТНА ПРОГНОЗА два дни преди вота: ДПС-Ново начало, БСП и АПС са с изравнени възможности! В неделя вечер може да имаме политически хелоуин, ако...
ново
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК