ГОРЕЩО В ПИК: Деси Атанасова захвърли официалните костюми и се пусна по впито клинче (СНИМКА)

Час Пик ГЛАВНА

ГОРЕЩО В ПИК: Деси Атанасова захвърли официалните костюми и се пусна по впито клинче (СНИМКА)

181516
на 12.06.2023
ГОРЕЩО В ПИК: Деси Атанасова захвърли официалните костюми и се пусна по впито клинче (СНИМКА)

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Шефката на Парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова е сред най-стилните дами в Народното събрание. Бившият здравен министър винаги е спретната по всички модни правила в политиката, а гардеробът й сякаш е необятен за аксесоари и тоалети, които да разхожда из кулоарите.

препоръчано

Деловият аутфит до толкова е като запазена марка за Атанасова, че когато изостави, макар и за кратко, сакото и полите, е буквално неузнаваема.

Точно това стори шефката на герберите в парламента в почивия си неделен ден. Деси Атанасова захвърли официалния си костюм и за изненада на аудиторията си в социалната мрежа се пусна с впит клин, част от спортен аутфит, забеляза ПИК.

След напрегнатата парламентарна седмица, депутатката хвана гората, за да освободи натрупаното напрежение и да се зареди енергийно за новите работни дни. 

Под публикацията посъветваха Атанасова да се усамотява по-често сред природата, тъй като тя е най-добрият съветник, приятел и лечител на тялото и душата. Имаше обаче е критични коментари, като, например, този: "Какво ли да каже електората хванал мотиките в опит да оцелее...".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО
ново
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК