ГОРЕЩО В ПИК! Доган идва в "Бояна" в опит да си прибере богатството? Депесари масово отказват да пътуват за протеста

Акценти

ГОРЕЩО В ПИК! Доган идва в "Бояна" в опит да си прибере богатството? Депесари масово отказват да пътуват за протеста

579445
на 31.08.2024
ГОРЕЩО В ПИК! Доган идва в Бояна в опит да си прибере богатството? Депесари масово отказват да пътуват за протеста
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес отново се събираме и най-вероятно точно днес г-н Доган ще дойде, за да влезе в комплекса, показвайки договора за ползване под наем. Няма за какво повече да се отлага местенето от летния в зимния „сарай“, защото я няма онази енергия отпреди години, когато се събрахме в Росенец, за да пазим г-н Доган от Христо Иванов. Днес е само частен спор и имотът се оказа, че не е негов. Трудно се организират пътуванията сега, няма желаещи. Това сподели тази сутрин пред "24 Родопи" пътуващ за протеста в столицата.

препоръчано

Припомняме, че както ПИК съобщи, в боянските сараи на Доган е открит тайник с милиони евро и злато.

Няма желаещи да пътуват от Кърджалийско до подстъпите към „Боянския сарай“ в София за „нощната смяна“ на протеста, разкриват още общински чиновници от периферията и селски кметове.

„Колегите пътуваха с автобуса тази сутрин и реално вместо на бюрото работния им ден мина пред „сарая“. Нас ни карат да пътуваме за „нощната смяна“, но така ще си пропилеем съботата. Гарантират ни само храна и вода“, разкриха отказалите да пътуват за столицата.

В първия ден на протеста организаторите са похарчили между 40 и 50 хиляди лева за транспорт, храна, вода, надници на „статисти от софийските махали“ и др., разкриха осведомени. Платени са и хонорари на по-буйни участници, като „хонорарът на журналист провокатор е извън дневния бюджет“.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 септември - финансови постъпления за Скорпионите, Стрелците да не чакат чудеса, ако ще пътуват САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 септември - финансови постъпления за Скорпионите, Стрелците да не чакат чудеса, ако ще пътуват
ПИК TV x
ЖЕСТОК ЕКШЪН В ПИК TV! Отцепниците на Доган заключиха журналист в хотел, заплашват го и скачат: Какво снимаш тука?! (ВИДЕО) ЖЕСТОК ЕКШЪН В ПИК TV! Отцепниците на Доган заключиха журналист в хотел, заплашват го и скачат: Какво снимаш тука?! (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК