ГОРЕЩО В ПИК: Доган избяга от Делян Пеевски - напереният Сокол не посмя да се изправи срещу "Момчето, което прекали"

Епицентър

ГОРЕЩО В ПИК: Доган избяга от Делян Пеевски - напереният Сокол не посмя да се изправи срещу "Момчето, което прекали"

236165
преди 4 часа
ГОРЕЩО В ПИК: Доган избяга от Делян Пеевски - напереният Сокол не посмя да се изправи срещу Момчето, което прекали
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ахмед Доган избяга от директна битка с Делян Пеевски на изборите на 27 октомври.

препоръчано

Още вчера стана ясно, че лидерът на "ДПС-Ново начало" оглави две листи - в Хасково и в Благоевград. Големият въпрос беше дали Сокола ще събере смелост да се изправи срещу "Момчето, което прекали".

Отговорът на този въпрос дойде малко по-рано днес от Хасково, където Догановата фракция, която ще се яви на изборите под името "Алианс за права и свободи", регистрира своята листа в Районната избирателна комисия.

Оказа се, че нейн водач е народният представител Мюмюн Мюмюн. Номинацията си той обясни с желанието на струкурите водачът да е местен.

Скандално е, че на пето място в листата на "Алианс за права и свободи" е кметът на Община Минерални бани Мюмюн Искендер. Той остана 72 часа в ареста, след като му бе повдигнато обвинение за организирана престъпна група във връзка с изградените с евросредства къщи за гости в Минерални бани. До това се стигна след акция на Комисията за противодействие на корупцията и Софийската градска прокуратурата, които влязоха в община Минерални бани и в семейния хотел на Искендер.

Ахмед Доган няма да посмее да се изправи срещу Пеевски и в 1-ви МИР-Благоевград.

Според сигурни източници Сокола ще бъде първи в Разград и евентуално в Кърджали. "ДПС-Ново начало" повери Делиормана на Севджан Съдкъев, а Кърджали - на кмета Ерол Мюмюн.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 94
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК