ГОРЕЩО В ПИК: ДПС отива на преговори, бойкот от ППДБ. Кабинет "Росен Желязков" на хоризонта

Акценти

ГОРЕЩО В ПИК: ДПС отива на преговори, бойкот от ППДБ. Кабинет "Росен Желязков" на хоризонта

285824
на 17.06.2024
ГОРЕЩО В ПИК: ДПС отива на преговори, бойкот от ППДБ. Кабинет Росен Желязков на хоризонта
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

ППДБ няма да уважат поканата на ГЕРБ за преговори в 15 часа в Народното събрание. Тяхното становище остава непоклатимо - твърда опозиция на всякакъв кабинет в рамките на този парламент.

ДПС обаче са излъчили екип, който ще дойде на консултациите в 13 часа, научи ПИК. Екипът не включва председателя на партията Делян Пеевски.

"Възраждане" също ще участват в преговорите, но това ще е чисто формално, колкото официално да откажат присъствие в бъдещо експертно правителство.

Както ПИК вече съобщи, дамското трио Рая Назарян - Теменужка Петкова - Деница Сачева е отправило покана към всички парламентарно представени сили за преговори по съставяне на кабинет. 

ПИК вече изпреварващо съобщи, че Бойко Борисов възнамерява да предложи за премиер бившия шеф на НС Росен Желязков, който се ползва с подкрепата на Делян Пеевски и на Румяна Бъчварова, сив кардинал в кръга "Капитал".

Първоначално Борисов е щял да издигне служебният кабинет за редовен, но публикация в ПИК осуетява сценария.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК