ГОРЕЩО В ПИК: Елена Йончева излезе от нелегалност - червената милионерка се оправдава за изборната загуба в удобния стол при Цветанка Ризова

Политика

ГОРЕЩО В ПИК: Елена Йончева излезе от нелегалност - червената милионерка се оправдава за изборната загуба в удобния стол при Цветанка Ризова

73562
на 07.06.2019
ГОРЕЩО В ПИК: Елена Йончева излезе от нелегалност - червената милионерка се оправдава за изборната загуба в удобния стол при Цветанка Ризова
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Водачката на листата на БСП на изминалите европейски избори Елена Йончева най-накрая излезе от нелегалност. Социалистката дълго време не обели и дума след тежкото поражение на изборите, докато днес не реши да се появи в удобното за нея студио на Би Ти Ви при Цветанка Ризова.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Възможно е спешната поява на Йончева в гостоприемната за нея телевизия да е вследствие на днешните критики от представителя на ГЕРБ Цветомир Паунов, който попита къде се е скрила социалистката и защо не коментира изборните резултати. Паунов е поредният политик, който изрази учудването си от тоталната липса на Йончева след изборната загуба.

Появата на Йончева може и да е изненада за мнозина, но не й отговорите й на въпросите за изборната загуба. Социалистката, която притежава имоти за милиони, нито за миг не избяга от опорните точки на своята лидерка Корнелия Нинова за тежкото поражение от ГЕРБ.

"Получих малко повече от 82 000 преференциални гласа. Три са основните причини, които доведоха до резултата на БСП. Имахме надежда, че можем да победим, но ни съсипва тази пасивност. Огорчена съм въпреки моя личен резултат", коментира Йончева.

Тя отново заговори за скандалите с Апартамент гейт, Суджук гейт, Кум гейт и изрази съжалението си, че тези скандали не са се изразили електорално. Втората причина, според социалистката, както и според лидерката й, е ниската избирателна активност. 

Елена Йончева не пропусна и лично да нападне премиера Борисов, като обяви, че той е впрегнал цялата държавна машина в нарушение на закона и на морала.

"БСП е единствената партия, за която са гласували повече избиратели. БСП е единствената партия, която има един депутат повече", продължи с опорките новата евродепутатка. Йончева не пропусна да обвини българите за липсата на активност на евроизборите и заговори отново за доклади, в които се твърдяло, че в страната има корупция.

Социалистката скочи на амбразурата да брани и лидекрата си Корнелия Нинова. "Считам, че не трябва да подава оставка, не се присъединявам към това", заяви тя.

Имотната кралица в БСП не се съгласи с констатацията на Цветанка Ризова, че може би хората си харесват правителството и ГЕРБ, след като партията на Борисов бие със 7%. Йончева цитирани неясни статистики, според които 80% от хората не харесвали правителството. Червената евродепутатка продължи с опорките, като не пропусна да спомене отново компроматите на социалистите срещу премиера Борисов - за къщата в Барселона и за недекларираната къща в Банкя. Именно измислицата на Йончева за къщата в Барселона е на път да й създаде огромни проблеми. Припомняме, че бизнесменът Иван Саздов съобщи ексклузивно пред ПИК, че ще съди за 1 млн. лв. социалистката за твърденията й, че той е купил къщата на Борисов в Барселона.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Даниел Митов се оттегля (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК! Даниел Митов се оттегля (ВИДЕО)
ново
Днес: 62
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК