ГОРЕЩО В ПИК! Ето го фрийк шоуто “София прайд” (СКАНДАЛНИ СНИМКИ)

Акценти

ГОРЕЩО В ПИК! Ето го фрийк шоуто “София прайд” (СКАНДАЛНИ СНИМКИ)

284780
на 22.06.2024
ГОРЕЩО В ПИК! Ето го фрийк шоуто “София прайд” (СКАНДАЛНИ СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Истински парад на пошлостта, разврата, разгула и богохулството се разиграва в центъра на София. 

препоръчано

На Задушница, когато православните християни с мъка и тъга си спомнят за своите починали близки и сродници, шарена тълпа вилнее содомитски, докато хули, плюе и тъпче всичко свято.

Парадът, срещу който се възмущават милиони българи, беше разрешен да се проведе от Васил Терзиев - кмет на София, и кмета на столицата в сянка - Борис Бонев от "Смучи София“.

Странни хора, облечени в още по-странни дрехи и разгологъзени безполови, двуполови и триполови същества, шокират нормалните граждани, навирайки в лицата им похотта и разврата. 

Драг-кралици кълчат кълки от специално изградената за парада на разгула сцена, докато видимо пияни и опиянени джендъри, дерат гърла в транс.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК