ГОРЕЩО В ПИК! Ето защо Калин Стоянов е прав да иска оставки след кошмарния инцидент с полицая от Пловдив

Епицентър

ГОРЕЩО В ПИК! Ето защо Калин Стоянов е прав да иска оставки след кошмарния инцидент с полицая от Пловдив

269591
на 14.08.2024
ГОРЕЩО В ПИК! Ето защо Калин Стоянов е прав да иска оставки след кошмарния инцидент с полицая от Пловдив
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Това, което се случи вчера в Пловдив, е кошмарно. Нечовешки болезнено. Едно дете на 6 години стана убиец. На баща си. 49-годишният мъж и съпругата му са били полицаи, тя още е. И това е много стресиращо.

Питам се как родителите са допуснали, как охраната и колегите им са пропуснали деца да влязат в оръжейна, пълна с пистолети и картечници, при това без предпазители? Как изобщо е възможно това?!

препоръчано

Тази трагедия ми припомни други две. Младежът, който се заби в дърво в Пловдив с много висока скорост и загина на място е обичал високите скорости; той е бил безразсъден и преди, обаче са го прикривали колегите на майка му, които трябва да контролират служебно спазването на правилата за движение и да санкционират нарушаването им.

Момче на 10 години простреля момиче на 12 години на парти на местни велможи в къща край Велико Търново. Синът на Явор Божанков беше намерил неохранявано оръжие и беше стрелял, улучвайки по случайност леля си, дъщеря на дядо му по майчина линия от втори брак, момичето претърпя операция на петата в софийска болница.

Бащата на момчето - народният представител - преди от БСП, сега от ППДБ, не показа ни най-малко чувство за отговорност - продължи да разиграва скечове в парламента, за да привлича вниманието на медиите - откровено пошъл и ужасно неприятен с противния си диалект. В някоя друга страна, където всички са равни пред закона, Явор Божанков щеше да бъде моментално арестуван, съпругата му също - понеже са оставили непълнолетно дете без наблюдение (тя) и не са го възпитали да не си играе с оръжие (тя и той), синът им щеше да бъде прибран от социалните служби.

Ако властите и обществото неглижират подобни случаи, ако оставят ненаказани прегрешения - тези драми с български деца ще продължават. Не може да са невинни тези, които са допуснали инциденти, предизвикали тежки емоционални травми на децата си и на други деца. Не може да са невинни тези, които са замижали за правилата и са ги нарушили в обкръжението на деца.

Да, прав е министър Калин Стоянов, че поиска 4 оставки в ОДМВР-Пловдив. Не, не са прави Кирил Петков и Асен Василев, че допуснаха да няма никакви последствия за техния депутат, който раздава морални уроци от парламентарната трибуна с арогантността на недосегаем. Защо го пазят? Защото катастрофата с участието на автомобила на НСО, превозващ Кирил Петков и Найо Тицин, остави невръстни деца без дядо, а баба им е с тежки операции. Просто те взаимно се пазят.

Преасфалтираха пътя на местопроизшествието край Аксаково - е, как иначе, нали си имат кмет на Варна от ПП.

Каква отчайваща липса на съвест! Какво безпардонно погазване на закона!
Баба ми в Петрич казваше: “Рибата замирисва от главата”.

Едно общество, което не си учи уроците и допуска безпардонно неглижиране на грешките от селектирани като безпогрешни политици - има мрачно бъдеще.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 49
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК