ГОРЕЩО В ПИК: Ето как Кирил Петков спаси шефа на Антикорупционната комисия (ВИДЕО)

Епицентър

ГОРЕЩО В ПИК: Ето как Кирил Петков спаси шефа на Антикорупционната комисия (ВИДЕО)

201452
преди 5 часа
ГОРЕЩО В ПИК: Ето как Кирил Петков спаси шефа на Антикорупционната комисия (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Последния месец ППДБ ореваха орталъка срещу изпълняващия длъжността председател на Антикорупционната комисия Антон Славчев, но когато дойде моментът за гласуването в пленарна зала, на Кирил Петков му изникна по-важна работа.

препоръчано

В четвъртък Народното събрание се разгорещи около внесеното от ППДБ искане за оставката на Славчев като член и председател на Комисията за противодействие на корупцията и на КОНПИ. 

От трибуната депутати констатираха, че зад опитите им да бъде отстранен Антон Славчев стоят разследванията и проверките, които Антикорупционната комисия извършва срещу политици на "Промяната" Като Лена Бориславова, например, която бе сред най-дейните говорители на ППДБ по време на дебатите, и Бойко Рашков, чието име изплува около чудовищната контрабанда афера около Агенция "Митници".

свързани новини

След разгорещените дебати, по време на които Георги Георгиев и Тервел Георгиев от ГЕРБ изнесоха правна лекция на "капацитетите" Бориславова и Стою Стоев, стана ясно, че от парламентарната група па ППДБ не са гласували четирима души.

Един от тях е Кирил Петков, който бе сред най-дейните около внасянето на искането за освобождаването на Славчев от постовете му.

Нещо повече - Петков бе и вносител на предложението, а преди ваканцията на депутатите на два пъти от "Промяната" правиха опити да го вкарат и в парламентарната Комисия по превенция и противодействие на корупцията, именно за да се форсира изчегъртването на Антон Славчев.

Вместо обаче да е в зала, за да гласува, Кирил Петков се посвети на по-приятни задължения навръх ключовото гласуване. Съпредседателят на ПП включи селфи-камерата на телефона си и се пусна с видео пред... Белия дом!

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 84
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК