Вход
София
Времето в София 8 o C

ГОРЕЩО В ПИК: Ето как полицията брани Цветанов от служителите на "Лев Инс" (ВИДЕО)

ГОРЕЩО В ПИК: Ето как полицията брани Цветанов от служителите на "Лев Инс" (ВИДЕО)

на 14.11.2020
102019
0
ГОРЕЩО В ПИК: Ето как полицията брани Цветанов от служителите на "Лев Инс" (ВИДЕО)
Автор: ПИК
14.11.2020
0
102019

Само за няколко минути след подаване на сигнал, полицията отиде да брани Цветан Цветанов от служителите на "Лев Инс". Както медията ни съобщи, те бяха там, за да отправят своите въпроси към бившия втори на ГЕРБ защо умишлено е клеветил компанията им и се е опитвал да я унищожи. 

Униформените обаче решиха, че Цветанов е застрашен дори от обикновени въпросите и започнали да проверяват един по един служителите. Запитани кой ги е извикал и на какво основание искат документите им, полицаите заявяват, че това било класифицирана информация и не могат да отговорят, показва видео от екшъна.

Както ПИК съобщи по-рано, в града под тепетата се разигра истински екшън с изгонения втори от ГЕРБ. Причината е, че бившият МВР шеф не изпълни обещанието си да даде обяснение на застрохователите за действията си срещу компанията по времето, когато ръководеше полицията. Тогава Цветанов водеше открита война с фирмата и успя да нанесе огромни щети върху имиджа й, заради което служителите й не за първи път му търсят сметка.

Преди повече от месец застрахователи успяха лично да му зададат въпроса в София кога ще получат обяснение за нанесения им психически и физически тормоз и уронване на доброто им име по негова заповед.

"Г-н Цветанов прие декларацията и оправда действията си с друг и публично се ангажира до 20 дни да осветли акциите от 2010 г., които повлияха живота на служителите на "Лев Инс" и техните семейства, съсипвайки репутацията им и нанасяйки непоправими психически травми", казаха тогава застрахователите.

Повече от 40 дни обаче Цветанов не изпълнявал обещанието си, заради което днес хората от "Лев Инс" се появили в новооткрития му офис в Пловдив в бизнес център "Рилон". Там той спретнал коктейл с малцината си последователи от града под тепетата, към които изненадващо се присъединили тройно повече заастрахователи.

Типично в стила си, Цветанов се заключи в един от кабинетите, вместо да даде публично обяснение.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 22726
архив

Бабичка продава ябълки на пазара. От време на време подвиква:
- Ябълки от Чернобил! Ябълки от Чернобил...
Един човек я пита:
- Абе, бабе, ти луда ли си с тия ябълки от Чернобил? Кой ще ти ги купи?
- А-а-а, купуват, чедо, купуват. Я за тъща, я за свекърва...

x
САМО В ПИК TV: Изплува тайната и невъзможна любов на Мариан Вълев-Куката (ВИДЕО)
x
11-те правила за връзка тип „просто секс"
x