ГОРЕЩО В ПИК: Ето как Слави агитира сред циганите - прати Софи Маринова на концерт с Гъмзата (ВИДЕО/СНИМКИ)

ЧАС ПИК

ГОРЕЩО В ПИК: Ето как Слави агитира сред циганите - прати Софи Маринова на концерт с Гъмзата (ВИДЕО/СНИМКИ)

84705
на 09.07.2021
ГОРЕЩО В ПИК: Ето как Слави агитира сред циганите - прати Софи Маринова на концерт с Гъмзата (ВИДЕО/СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Слави Трифонов реши да върне времената на кепабчетата и чалгата, за да се добере до гласовете на циганите. Вместо с програми и лозунги как ще подобри живота на българина, лидерът на ИТН реши да изпрати Гъмзата и Софи Маринова, за да му вдигат електората. Това разузна ПИК след сигнала ни за ударна акция на Трифонов в ромската махала "Христо Ботев" в София. Оказа се, че сцената му е била издигната там за концерт-агитация сред циганите. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Пропагандата сред циганите, които служебният вътрешен министър Бойко Рашков съжалява, че си продавали гласовете, върви с пълна сила, но не от ГЕРБ или друга партия, а именно от хората на Трифонов. След като обиколиха едно две предприятия, а Тошко Йорданов обещаваше вече неизпъненото пред събраните под строй работници, решиха да впрегнат Софка и Гъмзата, за да зарадват с бесни кючеци и ядене на корем циганските квартали. 

Припомняме, че както ПИК съобщи, снощи малко след 21,30 ч., насред столичния кв. "Христо Ботев" е имало същински панаир. Читател, който ни изпрати кадрите, сподели че е имало издигната огромна сцена с професионално озвучение и осветление, около която се е била събрала цялата ромска махала. Циганите били в приповдигнато настроение от някаква изява на партията на Слави Трифонов. Самият той не разбрал дали някой им е пял, но се виждало, че са им раздавани продукти. Повечето от циганите били с чисто нови тениски на партията на Трифонов. Освен торбичките, циганите били почерпени със солидно количество алкохол и носели доволни бутилките, като споделяли, че „само Слави им обръщал внимание“.

На кадрите от концерта се вижда, че има обособена и ВИП зона за по-знатните роми с маси и столове и номера на бюлетината на ИТН на Слави Трифонов, а Софи Маринова агитира за него от микрофона, преди да запее поредния кючек.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 106
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК