ГОРЕЩО В ПИК: За 3 години Асен Василев преяде с власт - вижте резултата (СНИМКИ)

Епицентър

ГОРЕЩО В ПИК: За 3 години Асен Василев преяде с власт - вижте резултата (СНИМКИ)

81614
преди 4 часа
ГОРЕЩО В ПИК: За 3 години Асен Василев преяде с власт - вижте резултата (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

За 3 години във властта Асен Василев преяде. И то буквално!

препоръчано

Официалният гардероб на бившия вицепремиер и министър на финансите вече с мъка обхваща наедрелите му форма, а това се забелязва отчетливо на последните снимки, които "Продължаваме промяната" качи в официалната си Фейсбук-страница.

Пак в социалната мрежа потребители се шегуват с Василев, че на корем се конкурира с бременна жена и го съветват да се подложи на ударна диета - ако не за собствено здраве, то поне за улеснение на фотографа на ПеПе-тата.

Инак скоро ще "прелее" извън обектива му. 

Припомняме, че покачването на килограмите си Василев преди време обвини своя съгражданин Делян Добрев. Дори заведе дело на острието на ГЕРБ, че е напълнял от стрес заради постоянните му критики.

Съдът не уважи жалбата на съпредседателя на "Продължаваме промяната" и на Асен му остана да вини за растящите си обиколки само собствения си апетит, не и Добрев.

А апетитът му определено не е за поденяване. През септември бившият финансов министър бе изловен от фоторепортерите на ПИК да пазарува в деликатесен магазин на столичната ул. "Аксаков". Гастрономът е прочут с това, че предлага огромно разнообразие от оригинални сирена, богат избор на паста от Ботуша, деликатеси, биопродукти, прясно изпечен италиански хляб, голяма палитра от вина и много други продукти, типични за италианската кухня.

Василев преди 3 години и сега. Разликата в килограмите му е видима

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена в деня за размисъл - в Раците бушуват агресия и емоция, Съдбата поднася изненади на Девите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена в деня за размисъл - в Раците бушуват агресия и емоция, Съдбата поднася изненади на Девите
ПИК TV x
Проф. Георги Рачев пред ПИК TV с ЕКСПРЕСНА ПРОГНОЗА: Времето в неделя ще е толкова хубаво, че не може да служи като оправдание за негласуване Проф. Георги Рачев пред ПИК TV с ЕКСПРЕСНА ПРОГНОЗА: Времето в неделя ще е толкова хубаво, че не може да служи като оправдание за негласуване
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК