ГОРЕЩО В ПИК: Зверски мерки за сигурност пред Нова тв - вижте как пазят Кирил Петков (ВИДЕО)

Епицентър

ГОРЕЩО В ПИК: Зверски мерки за сигурност пред Нова тв - вижте как пазят Кирил Петков (ВИДЕО)

85862
на 15.05.2022
ГОРЕЩО В ПИК: Зверски мерки за сигурност пред Нова тв - вижте как пазят Кирил Петков (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Зверски мерки за сигурност е взела Националната служба за охрана (НСО) за гостуването на Кирил Петков в студиото на Нова тв. Няколко джипа с охранители пристигнаха близо час преди идването на премиера.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Бодигардовете напълниха фоайето на сградата, където се помещава Нова тв. Техни колеги пък застанаха на бариерата отпред и допускаха служители само срещу предоставяне на лична и журналистическа карти.

Само няколко минути преди началото на интервюто, Петков пристигна с мерцедеса на НСО, който го вози навсякъде. Колата паркира пред входа на телевизията, а няколко охранители не позволиха на журналистите, които очакваха министър-председателя, да го доближат.

Един от служителите на Националната служба за охрана отвори вратата на Кирил Петков, като той директно се отправи към студиото на телевизията.

След изявата му, Петков беше причакан от представители на други телевизионни медии. Той отново заяви, че до 6-8 месеца, бивши управляващи ще влязат в затвора. Доколкото знаел, делата се движели от Европейската прокуратура.

Този път охраната на Петков беше доста по-спокойна и остави медиите да си свършат работата.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
ПИК TV! Тошко Йорданов: Борисов, Лена и Кирил са суинг компания - карат се, после се сдобряват, събират се по манастирите, сядат си в скутовете, увеличават плодовитостта (ВИДЕО) ПИК TV! Тошко Йорданов: Борисов, Лена и Кирил са суинг компания - карат се, после се сдобряват, събират се по манастирите, сядат си в скутовете, увеличават плодовитостта (ВИДЕО)
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК