ГОРЕЩО В ПИК: Изненадваща акция срещу "София прайд" на "Цариградско шосе" (СНИМКИ/ВИДЕО)

Акценти

ГОРЕЩО В ПИК: Изненадваща акция срещу "София прайд" на "Цариградско шосе" (СНИМКИ/ВИДЕО)

355846
на 21.06.2024
ГОРЕЩО В ПИК: Изненадваща акция срещу София прайд на Цариградско шосе (СНИМКИ/ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Флашмоб срещу "София прайд" спретнаха насред "Цариградско шосе" в час пик тази вечер издателят Недялко Недялков, политикът и журналист Страхил Ангелов и активисти от младежката организация на БСП.

"Без гей парад в моя град! Ако си съгласен, свирни!" - това гласи текстът на огромния транспарт с 20-метрова дължина, който те опънаха от надлеза до "София тех парк" в посока на автомобилния трафик към "Младост".

Припомняме, че сборището на гейове ще гърми утре в идеалния център на София, посред Черешова задушница, с разрешението на кмета Васил Терзиев - Ухото и неговия адютант от "Смучи София" Мис Бони.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 19
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК