ГОРЕЩО В ПИК: Коронавирусът обезглави предизборния щаб на БСП - Георги Свиленски влезе в болница с COVID-19

АВТОРСКИ НОВИНИ

ГОРЕЩО В ПИК: Коронавирусът обезглави предизборния щаб на БСП - Георги Свиленски влезе в болница с COVID-19

129436
на 10.03.2021
ГОРЕЩО В ПИК: Коронавирусът обезглави предизборния щаб на БСП - Георги Свиленски влезе в болница с COVID-19
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Третата вълна на коронавируса обезглави и предизборния щаб на БСП. Шефът му и един от най-приближените на лидерката Корнелия Нинова - Георги Свиленски, вчера постъпи в болница, инфектиран с COVID-19. Това означава, че той ще е извън строя най-малко 3 седмици и ще се върне на терена на предизборната кампания на финалната права.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Свиленски обаче е постъпил доста безотговорно, тъй като участва в телевизионни дебати преди ден с министъра на транспорта и водач на листата на ГЕРБ в Благоевглад Росен Желязков. Според запознати Свиленски не се е чувствал добре още тогава, но втурнал като Матросов на амбразурата да разтяга локумите от опорните точки на БСП, заради което бе пометен от Желязков в словесната битка.

Така бившият първи мъж на днешната втора жена на обитателя на президентството Румен Радев, досущ като "баджанака" си, е застрашил здравето и на Желязков, и на телевизионния екип, ангажиран с предаването. И сега вероятно след дни всички те ще трябва да се подложат на тест за коронавирус.

В централата на БСП също са в паника. Тъй като Свиленски се подвизава предимно на "Позитано" 20, сега всички, които са били в пряк контакт с него, се втурват да се тестват за COVID-19.

Не е известно кой ще се заеме пряко с ръководството на осиротелия предизборен щаб на БСП в отсъствието на Свиленски, но липсата му не предизвиква страдания, тъй като веднъж той вече напусна същия пост, след като столетницата загуби евровота през май 2019 г. Но впоследствие, за ужас на социалистите, отново го пое вече като отявлен любимец на Корнелия Нинова.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК